Şimdi Ara

Cs 1.5 ve ekran kartı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar yeni üyeyim sormak istediğim soru şu :

Pc kasa sını yeni aldım önceki kırılmıştı pek anlamam özelliklerden ama belki yardımcısı olur yazayım. Intel Core 2 Duo CPU 2.80GHz 2.00 GB RAM bilgisayarım sağ tıklayıp özellikler diye baktığımda yazanlar. Ekran kartımda Geforce 9400 GT. Masaüstü çözünürlüğüm 1280 x 1204 şu anda. Geforce ekran kartlarında Cs oynarken Dikey Senk diye bişeyi kapattığımızda fps 100 oluyormuş onu yaptım 100 oldu ondan önce 60 dı fps sorununu düzeltmiş olduk ama asıl sorun :

Cs giriyorum mesela mouse u bi yere çeviriyorum gecikmeli dönüyor sanki yarim saniye yada 1 saniye civari bariz belli oluyor yön tuşlarına bastığımdada aynı şey tam mouse u çevirdiğimde yada yön tuşlarını kullandığımda bastığım an dönmüyor oyunda. Oyundaki çözünürlüğüm 1280 x 900( 960 yada onun gibi bişeydi) çözünürlüğüde düşürdüm oyunun 1204 x 768 yaptım ancak gene aynı şey hep gecikmeli hareket edebiliyorum oyunda.

Ben bu sorunun ekran kartıyla alakalı olabileceğini düşündüm belkide başka bişeyde olabilir tabi ayar mı yapmak lazım ne yapmak lazım bunu bilenlerden yardım bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertooo -- 3 Şubat 2009; 16:58:55 >

• Arkadaşlar bilen yokmu hakkaten koskoca forumda?
  • Bazı maplerde FPS düşük, MS yüksek olabilir. Böyle durumlarda gecikmeli hareket etme durumun olabilir.
  • Bunun nedeni genellikle Driver kaynaklıdır.

En güncel ekran kartı driveri kullandığınızdan emin olun.

Eğer yine düzelmezse, aşağıdaki linkten modifiyeli driverler kullanmayı deneyin.
    http://www.donotargue.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.