Şimdi Ara

Cs 1.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin ben bi servere girdim biraz oynadım sonra çıktım başka serverlere girdim bi baktım otamatik olarak ben biraz önceki serverın reklamını yazıyorum onu yazıncada her girdiğim serverden atılıyorum onu düzeltemedim nerden silceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarthVader- -- 14 Eylül 2010; 8:44:59 >

• arkadaşlar sildim kurdum hala öle yapyıo haritalarımda gitti o gitmedi neden böle yapıyo lütfen nerden silcem onuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarthVader- -- 14 Eylül 2010; 9:46:28 >
  • cevap yazan yok muu lütfen yazın oynayamıyom oyunu atıyolar dakkada bir
  • arkadaşlar yaptım çok kolaymış kendim buldum ama haritalarım gitti :( ama artık gitmez valve klasörünün ismini değiştirin atıyorum "Cs" koydunuz ismini sonra cs yi oyanamak açğınız yere sağ tık özellikler hedefini valve değil "Cs" yapıcaksınız yani ismini ne koyduysanız sonra tamam a basın olduuu ama ben onu keşfederken 100 ün üstünde haritam gitti şimdi tekrar iyi haritalar yüklüyorum netten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarthVader- -- 14 Eylül 2010; 11:01:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.