Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayı anlamadım :S
  • 34 wox 6645 devam et sağlı!
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

34 wox 6645 devam et sağlı!

Hafız napiyim adama sellektör yapıyorum tınlamıo
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • @_Android

SS'ler müthiş

Bugün pubda pluginde saolsun bi oraya bi oraya başımız döne döne oyun oynadık..
    Bugünkü DHKT pubda 1 kaç SS.Bide arkadaşlar retry atıp durmazsanız memnun oluruz.O el vuruyoruz adamı lak retry yeniden eli oynuyor

Oyun güzel başladı..

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Retry atanlar oldu

Eğlenceliydi..

Pes edenler oldu

Sonrada map bitti çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 24 Haziran 2009; 22:45:13 >

• _Android, pek beğenmedim ama idare ederler

Wox seninkilede idare etsin hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `infern0 -- 25 Haziran 2009; 1:03:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: `infern0

_Android, pek beğenmedim ama idare ederler

ölesine gördüm koydum yav, asıl oynadığım zamanlar nedense ss çekmek hiç aklıma gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: `infern0

ahahaha
    saol ya..
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

yeni bıçak skini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Android

yeni bıçak skini.

Güzel skinmiş gerçekten. Ama kullanmam şahsen..

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: _Android

yeni bıçak skini.

Güzel skinmiş gerçekten. Ama kullanmam şahsen..

siteye girdim belki güzel birşey bulurum dedim.ilginç geldi deniyim dedim.kalıcı olmaz zaten.

• [Deleted by Admins]

• [Deleted by Admins]
  • foto çekmem pek.Ama bu oyun en fazla 6 dakika sürmüştür .Ekleyeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipahi -- 4 Temmuz 2009; 13:28:24 >
  • Güzel SS ler
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.