Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Siyah Desert Eagle

Orda dg falan kalmamış, dgyi dg yapan görünüşü gitmiş. CS:S'deki en iyisi bir ara bulup indireceğim.

Bu arada

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 16 Haziran 2009; 15:18:54 >

• Su resimelrdne yarısından cou hile ile atılmış H.S lerin ss leri veya Fragları bundan adım gibi eminim
  • ben eski dh nin dm serverında awp le 1.026 dmg yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum nası olmuştu hala anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***No FeAr***

ben eski dh nin dm serverında awp le 1.026 dmg yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum nası olmuştu hala anlamış değilim

• quote:

ben eski dh nin dm serverında awp le 1.026 dmg yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum nası olmuştu hala anlamış değilim

Aynı adama üst üste hızlı biçimde HS atarsanız DM serverda, sayıyı sürekli üstüne sayarak gidiyor.
    Mesela adamların spawn bölgesindeyken, aynı adama 3 kere HS atarsın awp ile, 480 x 3 = 1440 damage gösteriyor

Sendeki de aynı durum.

• quote:

quote:

Aynı adama üst üste hızlı biçimde HS atarsanız DM serverda, sayıyı sürekli üstüne sayarak gidiyor.
    Mesela adamların spawn bölgesindeyken, aynı adama 3 kere HS atarsın awp ile, 480 x 3 = 1440 damage gösteriyor

Sendeki de aynı durum.

O zaman hâla rekor 780 dmg

Düzeltme: Sevinmişti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 16 Haziran 2009; 16:12:17 >

• 2-1 Pompalıyla 700lü bi damage verdiğimi hatırlıyorum, 3-4 yıl önce CS 1.5 oynarken olmuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Sorununm var yardım =)

Beyler ben şu oyunyöneticisinden hep disconnectli cfg kapıyordum. Örnein f5 basıyorum altta yazıyor bilmemne bilmemne;disconnect. Bind f5 snapshot taktiğiyle bu sorunu düzeltiyordum ama her seferinde uğraşmak sıkıyordu. Bende bind * snapshot yaptım, * ile ss alabilmek için. Fakat bu sefer ne olduysa ne * la ne f5 ile ss alıyor. Non- Steam bu.

Sorun nedir? En son DHKT Kapanmadan önceki resimler var :D

•  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • quote:

quote:

Sorununm var yardım =)

Beyler ben şu oyunyöneticisinden hep disconnectli cfg kapıyordum. Örnein f5 basıyorum altta yazıyor bilmemne bilmemne;disconnect. Bind f5 snapshot taktiğiyle bu sorunu düzeltiyordum ama her seferinde uğraşmak sıkıyordu. Bende bind * snapshot yaptım, * ile ss alabilmek için. Fakat bu sefer ne olduysa ne * la ne f5 ile ss alıyor. Non- Steam bu.

- tuşunu denermisin?

@kingassas

Kaç dk oynandı o map

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 18 Haziran 2009; 10:09:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Capt0R

quote:

quote:

Sendeki de aynı durum.

O zaman hâla rekor 780 dmg

Düzeltme: Sevinmişti ya

ümit abi yok öle olmadı oyuna girdim hemen dg + awp aldım adam karşıma çıktı vurdum ondan sonra çıktım ama bir el ateş ettim yani senin dediğin gibi olmadı

k.bakmayın imageshack a upload edemedimhttp://rapidshare.com/files/245825446/cs_resimleri.rar.html
    *** lı yerlere r a p i d s h a r e yazın(boşlukları silmeyin unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 18 Haziran 2009; 11:36:13 >

• bende bug yapmıştm iki kere aynı silahla awp ile hızlı vurun ardından hemen bıcak cekin adamı bıcakla öldürmüşssünüz gibi görünüyodu:D
  • quote:

2-1 Pompalıyla 700lü bi damage verdiğimi hatırlıyorum, 3-4 yıl önce CS 1.5 oynarken olmuştu.
    Hatırlıyomusun bi ara kan seviyesini arttırmıştık, icede ortada ne kadar kan çıkacak deniyoduk
  • quote:

quote:

quote:

Sorununm var yardım =)

- tuşunu denermisin?

@kingassas

Kaç dk oynandı o map

Death Match server orası

• quote:

Orjinalden alıntı: DH | equ*

quote:

quote:

quote:

Sorununm var yardım =)

- tuşunu denermisin?

@kingassas

Kaç dk oynandı o map

Death Match server orası

Aynen dm server map başladığından beri bitene kadar oynadım frag orda

• quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

quote:

2-1 Pompalıyla 700lü bi damage verdiğimi hatırlıyorum, 3-4 yıl önce CS 1.5 oynarken olmuştu.
    Hatırlıyomusun bi ara kan seviyesini arttırmıştık, icede ortada ne kadar kan çıkacak deniyoduk

Bir gönüllü istiyorum demişti Ümit Abi. Bende direk ortaya çıktım. M3 le bi çaktı bana...

Onun kodlarını verebilir misin Ümit Abi

• Fazla kan çıkmasını amx_gore pluginiyle yapıyorduk.
  • quote:

Fazla kan çıkmasını amx_gore pluginiyle yapıyorduk.

Hemen deneyeceğim
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • Hg tk oda güzel
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.