Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama güzel
  • ben kötü anlamda demiom bunu tekrar tekrar söylememe gerek yok ama beni yanlış anlamazsan sevinirim.Hemde benim pusmadığım açıkca belli ama kesersen koy bakalım yarış manasında diğil .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

tebrikler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: HaRB

seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil

Yarış sözkonusu değil diyorsun, DEMO SS istiyorsun. O da güzel.

Önden kesmek zor iştir ve başarıdır ama arkadan kesmek zor değil, kalabalık bir serverda karanlık bi yerde pusarsan sessizce birden fazla adamı rahatlıkla alırsın.

Team Fortress 2 Spy oyuncularına selam.
    Oyunu aldım
    2 dispenser+ 1 turret + 6 kişi...
    spy master...
    Getting better day by day...

son: yanarak can verdim flamed arrow'lu sniper sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 25 Mayıs 2009; 21:52:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Oyunu aldım
    spy master...

Geçen 1 sentryde 15 kişi aldım arka arkaya, engineer master mısın dediler.
    Monster kill felan diye sesler gelmişti hatta

Spy silahlarını açtın mı, Ambassadora uğraşıyorum ama gelmedi henüz, Cloak and Dagger mıdır nedir o geldi altın saat, görünmez olmuyor ama ölümcül hasar aldığında ölü rolu yapıyosun sen görünmez olup tüyerken onlar öldürdüm sanıyorlar.

Sniperlerin ok atması feci, görünmez olsan bile sırıtıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Benim kardeş yine boş durmamış

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Ustte 3 adam vurmuş bi tane daha gelio. Öleceğini bile bile

Asıl bomba şimdi geliyo.Alın size bomba

Bu çocuk gerçekten oynuyo Eee tabi kimin kardeşi

fenaymışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Benim kardeş yine boş durmamış

Ustte 3 adam vurmuş bi tane daha gelio. Öleceğini bile bile

Asıl bomba şimdi geliyo.Alın size bomba

Bu çocuk gerçekten oynuyo Eee tabi kimin kardeşi

fenaymışsın

O fena değil onun kardeşi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Oyunu aldım
    spy master...

Geçen 1 sentryde 15 kişi aldım arka arkaya, engineer master mısın dediler.
    Monster kill felan diye sesler gelmişti hatta

Spy silahlarını açtın mı, Ambassadora uğraşıyorum ama gelmedi henüz, Cloak and Dagger mıdır nedir o geldi altın saat, görünmez olmuyor ama ölümcül hasar aldığında ölü rolu yapıyosun sen görünmez olup tüyerken onlar öldürdüm sanıyorlar.

Sniperlerin ok atması feci, görünmez olsan bile sırıtıyor.
    Achievementlarım %97
    Spy'dan hiç birşey çıkmadı ona yanıyorum. Spy'ın bütün item'ları ve sniper'daki o sarı sıvı dışında bütün item'larım mevcut. Ama sanırım bazı item'lar şansa çıkıyor.

• La maçda 4 hs 4 kill yaptım.Tk mi Burak şerefsizi çaldı.Ne demo var ne ss.Ama Burak şahit.

Yada durun Mert gibi kağıda mı çizsem.SS den daha çok tutuyo
  • Hangi Burak oldugunu belirtirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pRo`MetHeuS.

Hangi Burak oldugunu belirtirmisin ?

Bouster
  • Burnumda tütüo walla 1.6
  • yaw siz eziq servere oynuyonuz iide gelin biraz adam gibi pro serverlere 10 adamı zor vurursunuz hatta kisilerden bile belli 5v5 10v10
    sole bi 16v16 ya girin
  • quote:

Orjinalden alıntı: #9658;Morgomir#9668;

yaw siz eziq servere oynuyonuz iide gelin biraz adam gibi pro serverlere 10 adamı zor vurursunuz hatta kisilerden bile belli 5v5 10v10
    sole bi 16v16 ya girin

DH'nin serverında hiç oynadın mı?
  • Gece saat tam 00:00. Öyle bi el sonu resmi. Frag resmi. This is a Fragg!

Bu arada hamtaro tebrikler çok iyi tk

• quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

yha bnm bi sorunum var skorları print screen le çekiorum skor gözükmüo normal silah çıkıo neden olabilir?

F5'e Bas Sonra Valve\cstrike'ye gir orda resimler var
  • Sorununm var yardım =)

Beyler ben şu oyunyöneticisinden hep disconnectli cfg kapıyordum. Örnein f5 basıyorum altta yazıyor bilmemne bilmemne;disconnect. Bind f5 snapshot taktiğiyle bu sorunu düzeltiyordum ama her seferinde uğraşmak sıkıyordu. Bende bind * snapshot yaptım, * ile ss alabilmek için. Fakat bu sefer ne olduysa ne * la ne f5 ile ss alıyor. Non- Steam bu.

Sorun nedir? En son DHKT Kapanmadan önceki resimler var :D
  • Alın Size Bıçakla 780 Dmg

• quote:

Bizim Foxitcl can ile maç serverinde maç yönetim plugini denerken otomatik ss almış, sizinle paylaşmak istedim.

/>

o silah ne öle süpermiş

• Siyah Desert Eagle
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.