Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

E-XT-REME kestaneeyi çizdirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRB

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

bende kestim ama eklemedim
  • quote:

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Birilerine laf anlatırken arkadan gelip bıçak basmak?

1vs1 bıçak giderim her türlü, bıçaklayan şahıs gelsin karşıma.

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiddenDeath

Biliyorum bıçak vs'de ne kadar iyi olduğunu.
    Hatırlatırım sabah 6.00 civarları

• Bende aynısını yazacktm.Orda birisine bişey yazıyor.

Ama adam çizmiş.King !
  • zaten orda yazmaıodu dikkat ederseniz o birini vuruo ben onu çiziom
  • [Deleted by Admins]
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

fazla iyi olmasada bana göre iyi bir frag

buda t iken attıgım tk

• quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

http://www.sk-gaming.com/video/21424-jopsmith_vs_Dh glock tk ancak mükemmel.

Güzel gerçekten
  • Ümit kestaneyi 2. kez çizdirdi :D

• Ne zamanın bu ss? Ben 1 haftadır felan CS girmiyorum.

Ayrıca, mesele yarışa dönecekse bir günde doldurrum burayı ssle, Ümit veya EXTREME'den başka odak noktası bulun kendinize bi zahmet, birilerinin sürekli "Ümiti kestim" diye düğün havasına girmesinden nefret etmeye başladım.

Sözüm sadece sana değil Harb, genele...

Bi de şu var, kesenler de hep arkadan ordan burdan kesiyorlar, bıçak roundda ne hikmetse DHKTnin karşısında duran göremedik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• benim dalga geçmek veya alay etmek gibi bir amacım yok zaten adamı önden kesmek zor iş ama yinede arkadan kesmekte bir başarı sayılmaz mı?
  • seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil
  • quote:

seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil

Yarış sözkonusu değil diyorsun, DEMO SS istiyorsun. O da güzel.

Önden kesmek zor iştir ve başarıdır ama arkadan kesmek zor değil, kalabalık bir serverda karanlık bi yerde pusarsan sessizce birden fazla adamı rahatlıkla alırsın.

Team Fortress 2 Spy oyuncularına selam.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil

Yarış sözkonusu değil diyorsun, DEMO SS istiyorsun. O da güzel.

Önden kesmek zor iştir ve başarıdır ama arkadan kesmek zor değil, kalabalık bir serverda karanlık bi yerde pusarsan sessizce birden fazla adamı rahatlıkla alırsın.

Team Fortress 2 Spy oyuncularına selam.

Demi yada ss demiş adam.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.