Ne zamanın bu ss? Ben 1 haftadır felan CS girmiyorum.
Ayrıca, mesele yarışa dönecekse bir günde doldurrum burayı ssle, Ümit veya EXTREME'den başka odak noktası bulun kendinize bi zahmet, birilerinin sürekli "Ümiti kestim" diye düğün havasına girmesinden nefret etmeye başladım.
Sözüm sadece sana değil Harb, genele...
Bi de şu var, kesenler de hep arkadan ordan burdan kesiyorlar, bıçak roundda ne hikmetse DHKTnin karşısında duran göremedik.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
benim dalga geçmek veya alay etmek gibi bir amacım yok zaten adamı önden kesmek zor iş ama yinede arkadan kesmekte bir başarı sayılmaz mı?
seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil
quote:
Orjinalden alıntı: HaRB
seninde demo yada ss lerini bekliyoruz bu konuda tartışma olmasına gerek yok burda bir yarışta söz konusu değil
Yarış sözkonusu değil diyorsun, DEMO SS istiyorsun. O da güzel.
Önden kesmek zor iştir ve başarıdır ama arkadan kesmek zor değil, kalabalık bir serverda karanlık bi yerde pusarsan sessizce birden fazla adamı rahatlıkla alırsın.
Yarış sözkonusu değil diyorsun, DEMO SS istiyorsun. O da güzel.
Önden kesmek zor iştir ve başarıdır ama arkadan kesmek zor değil, kalabalık bir serverda karanlık bi yerde pusarsan sessizce birden fazla adamı rahatlıkla alırsın.