Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana HeadShot serverında vs teklif eden eleman

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Adama yeter diyorum. Anlamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coming

Ceyun Hellturqlerle maçtan görüntümü yoksa öylesinemi

Karma yapmıştık öylesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Bana HeadShot serverında vs teklif eden eleman

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

Adama yeter diyorum. Anlamıyo

Bana da söylemişti bir kere vs yapalım diye , diyorum git başımdan , hala vs diyor

Bu arada Ceyhun tebrikler 30-13 yendiğin için beni

• Sağol Mertcan

Yeni Ss`ler ;

Resimler birbirinden farklıdır zamanda çekilmiştir. 1. resimi aldıktan 5 dk. sonra sağolsun server serverdakilerin yarısını atınca frag 0 oldu. Ne bir hata ne birşey direk disconnect çekmiş gibi oldu

• Ohh ne âlâ Muallâ Adamlar 100 fpsyle daş gibi frag yapar, biz 25 le sürünüyoruz

Edit : İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 29 Ağustos 2008; 14:27:33 >
  • quote:

Ohh ne âlâ Muallâ Adamlar 100 fpsyle daş gibi frag yapar, biz 25 le sürünüyoruz

Bence discovery kasıyor . Msn açılırken bende yarım saat bekliyodu, sildim. Msn açık olmasına gerek yok işlemlerde çalışıyor o .

• quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

quote:

Ohh ne âlâ Muallâ Adamlar 100 fpsyle daş gibi frag yapar, biz 25 le sürünüyoruz

Bence discovery kasıyor . Msn açılırken bende yarım saat bekliyodu, sildim. Msn açık olmasına gerek yok işlemlerde çalışıyor o .

Ben de discovery yüklemiştim , bilgisayarı ve cs'yi çok kastığı için sildim ve rahatım artık

•  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • O bi maçtaki team manyak olmuş..meyvesuyu , turşusuyu vs :D

Bu arada DH l Criminal forumdaki niki nedir bilmiyorum ama onun da baya güzel fraglari oluyor..
  • Bakalım beğenicekmisiniz ?

• 41 6 tebrikler güzel frag

fakat kazanan takımda iyi fragin anlamı cok büyük değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

41 6 tebrikler güzel frag

fakat kazanan takımda iyi fragin anlamı cok büyük değil bence

Güçlü olunca kazanıyoruz

Diğer bir şey ise güçlü olan takıma geçiyorlar o yüzden çok kişiymişiz gibi oluyor ama oynamayı bilmeyenler de oluyor takımda . Zaten bilmedikleri için kazanana geçiyorlar .

• Bi ara 208 vurmuştum deagle la ama onu cekemedim

• Baya çok resim vardı ama formattan sonra hiçbiri kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Baya çok resim vardı ama formattan sonra hiçbiri kalmadı.

Ben de formatlayınca gitmişti yeni resimleri biriktiriyorum
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nobody_

quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Baya çok resim vardı ama formattan sonra hiçbiri kalmadı.

Ben de formatlayınca gitmişti yeni resimleri biriktiriyorum

5-6 aydır oynamıyorum oyunu unutmuşum şimdilik botlarla alıştırma yapıyorum biraz elim alışsın sen gör bendeki yeni resimleri.

Good LiKe dan öteye gidemedim daha ama geçicem inşallah
  • Ben bu konuyu açtığım zaman nikim ~ Féano[R] ' du . Şimdi Nobody , konuyu nasıl üstüme alacağım Aslında almasam da olur , sonuçta paylaşımlar devam ediyor nasıl olsa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.