Şimdi Ara

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
0
Favori
163.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Koptum Resimlere Biri 700 Dmg Atar

Biri Admin Buraya Yumruk Havaya
  • Off. Bugun saat 22:38 sularında DH serverında oyundaydım.D2 açıktıi T'idim. Lanet olası server oyundan attı ve 51-3'lük fragaın SS'sini alamadım

Neyse söz senettir diyorum.
  • ŞikayetName Teslim Oldu Onu Şişleyip Etini Terbiye Edip Sonra ^^

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LizOzOM -- 6 Eylül 2008; 18:05:32 >
  • arkadaslar herkesin crosshair neden small :S large kullanan yok heralde benim dışımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoto

Bi ara 208 vurmuştum deagle la ama onu cekemedim

Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

ilk resim hangi senede vurduğun hs ?
    sxe 4.8 yazıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

arkadaslar herkesin crosshair neden small :S large kullanan yok heralde benim dışımda

Küçük Her Zaman Daha Avantajlıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

quote:

arkadaslar herkesin crosshair neden small :S large kullanan yok heralde benim dışımda

Nişanı daha iyi alırsın
  • Arkadaşlar ben Feanor , bu eski hesabıma geçiş yapabilmek için diğer hesaplarımı banlattırdım . Açmış olduğum konunun üst konu olmasına sevindim , herkese hayırlı olsun Adminlere ve moderatörlere teşekkür ederim .

•  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]
  • Resim nasil ekleniyor, ekliyorum ama çıkmıyor. :D Upload ettim, buraya koyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLe -- 12 Eylül 2008; 18:50:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

euheheuheu
    Süper nickler

Diğer arkadaşları da tebrik ederim

Valla ben de şimdi gördüm. Komedi valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuLTi_mC

Burada benim fragta iyimiş hani heç bilmiyordum bak gezerken gördüm...KaTiL...
  •  Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ]

buda benden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spy28 -- 13 Eylül 2008; 4:47:48 >
  • Arkadaşlar C-H server yok mu? sXe yüklüyorum pc kasmaya başlıyor özellikle de sniper' da...Wall kullanılmayan ch server yazar mısınız evde cnm sıkılıyor iyice..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

quote:

Nişanı daha iyi alırsın

O kişiye göre değişir. Mesela SK| tüm cs oyuncuları large kullanıyor
    Ben de small dum medium a geçtim

• quote:

Orjinalden alıntı: pygocentrus35

Arkadaşlar C-H server yok mu? sXe yüklüyorum pc kasmaya başlıyor özellikle de sniper' da...Wall kullanılmayan ch server yazar mısınız evde cnm sıkılıyor iyice..

Dh paylaşım bekliyorum..
  • quote:

bnlarda benden

• Hakan abi gözün frag görsün :D Çok iyi olmasada idare eder

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.