evet arkadaslar taktigimi denemeden işe yaramaz vs demeyin önce deneyin.!!
Oyuna girin sniper alın ve dürbünü açın.Peçeteyi çok ufak kesiniz ama çok kücük olsun..Sniperin tam ordaki kırmızı noktaya tükürügünle yapıstırın..Ne kadar kücük olursa o kadar iyi.Artık bu yaptıgınız hedefe göre oynayın iceword a girin 3-1 alın ve o kücük noktayı kafasına getir ve tek mermiyle öldür.%100 çalısıyor 3-1 de manyak işe yarıyor sniperla zoomsuz vurabilrisiniz ayrıca.
Peçete tükrüğü görünce... SS almaya girdim konuya.
Sen benim dedigimi yap o kücük peçete tam hedef oluyor öldürmek çok basit oluyor.ben 3 gün önce yapıstıdım daha düşmedi... ama eli falan degerse düşer..
Biri bana çosacaksınız ne demek söylesin lütfen :/
tam adamı vururken o peçete düşerse nolcak
quote:
Orijinalden alıntı: quickly001
Taş devrindemisin bunun için ekranın tam ortasına kırmızı nokta koyan program var
Sniper mermisinin ekranın tam ortasında oldugunu nerden biliyon.!! 2mm kaysa bile hedef olmaz.!
Bu yöntemle en kötü cs oyuncusuyken en iyi oyuncu oldum 3-1 le iceworld da girin ve tarayın sadece arkadaslar o noktaya göre bi deneyin kesin işe yarar ama peçetiyi büyük keserseniz olmaz.
Aslında doğru diyo
peçete de var ahzır tükürükten daha sağlam olur
Hey Allahım.. Başlık komedi.
Ne gerek var Alt-tab yapınca da çıkıyor taba bastığında gidiyor.
çoşmak ne?
:)) tuttum bu yöntemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme