Şimdi Ara

Cs 1.6 Da Çosacaksınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Peçete
    Tükürük
    Sniper

evet arkadaslar taktigimi denemeden işe yaramaz vs demeyin önce deneyin.!!

Oyuna girin sniper alın ve dürbünü açın.Peçeteyi çok ufak kesiniz ama çok kücük olsun..Sniperin tam ordaki kırmızı noktaya tükürügünle yapıstırın..Ne kadar kücük olursa o kadar iyi.Artık bu yaptıgınız hedefe göre oynayın iceword a girin 3-1 alın ve o kücük noktayı kafasına getir ve tek mermiyle öldür.%100 çalısıyor 3-1 de manyak işe yarıyor sniperla zoomsuz vurabilrisiniz ayrıca.

• Peçete tükrüğü görünce... SS almaya girdim konuya.
  • tövbe tövbe..
  • Redot.
  • reyis cfg kullanaydın niye kastın. tükürüğü peçeteyi görünce beklenti oluştu
  • Taş devrindemisin bunun için ekranın tam ortasına kırmızı nokta koyan program var
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

reyis cfg kullanaydın niye kastın. tükürüğü peçeteyi görünce beklenti oluştu

Sen benim dedigimi yap o kücük peçete tam hedef oluyor öldürmek çok basit oluyor.ben 3 gün önce yapıstıdım daha düşmedi... ama eli falan degerse düşer..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri bana çosacaksınız ne demek söylesin lütfen :/
  • tam adamı vururken o peçete düşerse nolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

Taş devrindemisin bunun için ekranın tam ortasına kırmızı nokta koyan program var

Sniper mermisinin ekranın tam ortasında oldugunu nerden biliyon.!! 2mm kaysa bile hedef olmaz.!
  • Bu yöntemle en kötü cs oyuncusuyken en iyi oyuncu oldum 3-1 le iceworld da girin ve tarayın sadece arkadaslar o noktaya göre bi deneyin kesin işe yarar ama peçetiyi büyük keserseniz olmaz.
  • Aslında doğru diyo
  • peçete de var ahzır tükürükten daha sağlam olur
  • Hey Allahım.. Başlık komedi.
  • Ne gerek var Alt-tab yapınca da çıkıyor taba bastığında gidiyor.
  • çoşmak ne?
  • :)) tuttum bu yöntemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.