merhaba arkadaşlar sorunum cok garip anlamadım gitti cs 1.6 oynuyorum ama ne garıptırkı fps dusuyor anlık dusup yukselıyor.
ekran kartım ati readon x800 xl ddr3 256 idi şimdi ise hd 4650 1024 128 aldım fps de gene dusmeler yasıyorum
ram 3 gb 667 ıslemcı cor duo 2 3.4 ana kart asus 945 pc de yazılım yuklemedım sadece steam kurulu steamdan da 1.6 oynuyorum 100 fps tam almam gerekırken buyuk harıtalarda fps uzağa bakıgımda dusuyor sımdı sorunum ekran kartı ise değiştim duzelmedi pc de over clock felanmı yapmam gerekıyor ustadlar anlıyan bilen varsa mantıklı ve cozum getırıcı acıklamalarınız bekliyorum şimdiden teşekkür ederim .
Beyler Ben sorununu bilmiyorum ama bi reklam yapmak istiyorum. Beyler connect 212.175.45.31 gelmenıze tevsiye edilir. deathrun,Jail,pro,fun sw miz bunlardan itirabendir.
arkadaşim reklamın için teşekkür ederim ama ben steam oyuncusuyum kendimde adminim daha once benzer sorunlarla karsılastım ve cogunu cozdum. programlara ihtiyacım olmadıgını sanıyorum yanı donanım yeterlı olması lazım source de belkı yetmese anlarım profesyonel cozum lazım