Şimdi Ara

▓ CS 1.6 Fps Sabit 60'ta kalıyor, yardım lütfen!!▓ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
29.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: seerekeane

nvidia dan vertical sync kapat

Kardeş bu konu içinde daha kaç kere söylicem bilmiyorum."""EKRAN KARTIM SAPPHİRE 6850, NVİDİA DEĞİL. AMD CHİPSET.""" Ekran kartımın yazılımındada çok fazla ayar yok, google dan aratmalarımda da hep nvidia için çözüm sunulmuş, bana uygun bir çözüm bulamadım.
  • Bu size ne gibi bir sorun yaratıyor anlamadım zaten sabit 60'tır genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

100 fps ile 60 arasında fark yok gibi birşeyler saçmalamış arkadaşlar.
    Yıllardır 100 fps ile oynuyorum, gelin ayarlarımı 60a ayarlayın ve bana söylemeyin, en fazla 2 saniye içinde farkı anlarım.

Aynen oyle. Diger oyunlari bilmem ama cs 1.6 da 60 fls ile 100 fps arasinda daglar kadar fark var. Bunu oyunu iyi oynayan tecrubeli kisiler anlar. Odun gibi oynayanlar anlayamaz zaten. Bir kere 60 fps de mouse cok tuhaf hareket ediyor. Piksel atliyor resmem.

Cs 1.6 icin konusuyorum. Karsima 10 monitor koyun teki 100 digerleri 60 fps olsun. Direk 100 olani bulabilirim. ( 2 mouse hareketi ile )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

quote:

Kardeş bu konu içinde daha kaç kere söylicem bilmiyorum."""EKRAN KARTIM SAPPHİRE 6850, NVİDİA DEĞİL. AMD CHİPSET.""" Ekran kartımın yazılımındada çok fazla ayar yok, google dan aratmalarımda da hep nvidia için çözüm sunulmuş, bana uygun bir çözüm bulamadım.

Catalycenter kurulu mu ? Dikey senk. - vsync gibi ayar olmasi lazim. Kapatin. Nvidia da bu ayar varsa atide de vardir. Catalysden gelismis ayarlari ac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

quote:

Catalycenter kurulu mu ? Dikey senk. - vsync gibi ayar olmasi lazim. Kapatin. Nvidia da bu ayar varsa atide de vardir. Catalysden gelismis ayarlari ac.

Dikey yenileme ''Her zaman açık'' ayarında.Onunla oynadım bir etkisi olmadı, zaten kapayınca bazı oyunlarda görüntüde yırtılma oluyor.

• cs 1.5 için uyladıgım yontemı paylasayım işine yarar yaramaz bilemiyorum hd5850 ile 60 fps de idi cfg degıstırdım 100 tekrardan ne alaka bılmıyorum
  • steam al 100 çakılı kalsın. aynısı benım basımada geldı ver 9.99 doları kurtul derım
  • Dikey yenileme "uygulama belirtmediyse kapalı" konumuda olacak. Bende oynadıgım için ben biliyorum bendede 6850 var. bunu yap sonra oyuna gir fps max 101 yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 25 Ekim 2012; 0:49:35 >
  • düşey senkronizasyonu kapatın grafik kartı ayarından, open glde açın oyunu. fps 100 olacaktır. kesin çözüm.
  • Dikey yenilemeyi kapat
  • Kardeşim Fps'nin 60'Dan yukarı çıkmasını istiyorsan monitörünün 60 hertzden yukarı olması lazım fakat bunun bir çözümü daha var.
    Öncelikle Oyuna Gir Sonra Settings Yani Ayarlar Bölümüne Gir orada video seçeneği olacaktır video seçeneğine bastığında altta run in window gibi birşey çıkar ona tik koy ve apply de cs 1.6tyıbaştan aç ve fpsen 100-200 istediğin gibi olur
  • dikey eşitlemeyi kapat şuan açık olduğu içinde hertz ayarıyla aynı değeri gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.