Şimdi Ara

[CS 1.6] (İP: 46.20.13.242) | ZEYBEK # Bayra[K]apmaca | No-sXe | [0 HİLE!] <= MUTLAKA BAK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [46.20.13.242] - ZEYBEK # Bayra[K]apmaca | No-sXe | [ÖZEL ANTİ HİLE]
     [CS 1.6] (İP: 46.20.13.242) | ZEYBEK # Bayra[K]apmaca | No-sXe | [0 HİLE!] <= MUTLAKA BAK!

Merhaba Donanım Haber Forumu Sakinleri. Bir Çoğumuz Çooook Eskide Olduğu Gibi , Hilelerin , CFG'lerin Olmadığı , Mertliğin Bozulmadığı Zamanlardaki Gibi CS Oynamayı İsteriz. Bugünlerde "sXe" Koruması bile Yetersiz Kalırken , ÖZEL OLARAK Geliştirdiğimiz Anti Hile Sistemimizle , "sXe Olmadan" Sizlere Tamamen Hilesiz Bir Oyun Sunuyoruz. :)

Bunun İçin Çok Uğraştık ve Başardık! Aşağıdaki Tüm Hileler Fixlenmiştir!

- Wall Hack [Hangi Hile Olursa Olsun , Duvar Arkasını Kimse Göremez!]
    - Aim Hack
    - Speed Hack
    - Spin Hack
    - KZ Hack

- CFG'lerin İçerisinde En Ufak Aim Özelliği İçeren Kod Bulunduğunda Algılayıp Otomatik Banlama.
    - Script Hack

Sizler İçin Sunduğumuz Bu Güzel , Keyifli , HİLESİZ Ortama Hepinizi Davet Etmekten Gurur Duyarız :) Biliyorum Okuyunca İnanması Zor , Sadece Serverımıza Gelin ve Görün :)

Server Bilgileri

Server İP Adresi : 46.20.13.241 [No-sXe] | [ÖZEL ANTİ HİLE]
    Server Yetkili İletişim [SKYPE] : ZEYBEK.Emre

"Eğer Sizde Hile Kullanan Oyunculara Karşı Oynamaktan Bıktıysanız , Eski Tadı ve Güzelliği Arıyorsanız , İyi Oynadığınız Halde Haksız Ban Yemekten Sıkıldıysanız , Sizleride Aramıza Bekleriz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEYBEK.Emre -- 9 Temmuz 2013; 22:46:10 >

• sxe olsa daha iyi olur . Daha az önce serverinizdeydim , wall lar havada uçuşuyordu. Özel Anti-Hile felan fasa fiso.
  • Ahahahha Baltacı gelmiş yine... sizin gibiler her öldüğüne wall dediğinden ne yapsak yaranılmaz :) neyse bu arakdaş konuyu baltalamaya çalışmış denemek isteyenler buyursun kendi kararınızı kendiniz verin :)
  • Hmm şimdi keşke diyorum keşke 5 sene sizin serveriniz de durmasaydım ... Hem ayrıca adam herkezi oyundan çıkarttı kendi bile itiraf ederken (sizde wallsınız...) banada baltacı diyorsunuz ya.........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular wall server çöp

• Al işte bir tane daha çocuk admin ! ADı Reaction . Sizi şikayet edicem dedim , " allah aşkına et " dedi .

Neden banlandım ? 20-6 skor yaptığım için. Baktılar ki tehtid ediyorum onları oyladılar bu sefer. "Banlansın mı C4N-LeqnD"

YUHHH....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEYBEK.Emre

İstediğin kadar k*çını yırt. Karalamalarına cevap alamayacaksın artık. Boşuna uğraşma :) Hadi Başka Kapıya :)

2 yüzlüsün işte ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çekememeye son ver , anten tak abisi
  • Çekemeyen mi ? Sizin neyinizi çekemeyeyim ? 2-3 aydır serverinizdeyim,hiç bir kere oyunda olduğunu görmedim ? BEdava slotluk daha ne diyebilirim ? HErkez oylama yapıyor.
  • yav abim hadi başka konuları baltala yallah yallah :) burdan ekmek çıkmaz sana
  • Steam değilse server burada konu açmanın anlamı yok .. Reklam yapacak başka yer bulun.
  • Niye ki ? yapılan onlarca reklam var , ayrıca serverlar steam uyumlu steam kullanıcılarıda girebilir sıkıntı yok :)
  • Bune lae. 3hs attim banladılar

• TimePass'ı Kendimiz Yaptık Deyip Paylaşıyorsunuz Ulan Hiç mi Utanma Yok Sizde . Allah'tan Adamlar Plugini Açık Kod Yapmamışda Böyle Hırsızları Anlayabiliyoruz !

Ayrıca Çoğu Hile Geçiyor. Sadece CD Hack ve OpenGl Hileleri Engelliyor . C.C.A , Fighter Fx Gibi En Çok Kullanılan Hileler Geçiyor :)
  • Dostum sen çok yanlış anlamışsın , Timepass'i sahiplenmiyoruz , emin ol senden daha iyi biliyorum neleri engelleyip neleri engellemediğini , gel buyur bi bak bakalım serverda istediğin bi hileyi aç , aim hack aç 10 adam vurduktan sonra oto ban yiyorsun :) Kendi kodladığımız AİMBOT koruması var istersen gel buyur gör hee bunuda timepass engelliyor demezsin inşallah bay çok bilmiş. çünkü timepass aim hack algılayamıyor & steam uyumsuzluğu var (tabi sen biliyosundur timepass uzmanı) buyur hodri meydan :) herkes çamur at izi kalsın modunda :)

İşte biz hep yalancıyız , hep kötüyüz hep haklıyı banlarız o yüzden Dünya 411. Olduk. Her geçen gün o yüzden ilerliyoruz. Tabi doğru ya biz 5 yılımızı boşuna verdik , siz çok iyi bilirsiniz :)
  • Dünya 316. Olduk , İlerlemeye Devam :)
  • Göz göre göre yalan söylemeye devam ediyorsunuz. Utanmadan ve sıkılmadan. Facebook'ta paylaştığınız yazınızda da "Kendi Özel Yapımımız Olan Anti-Hile Yazılımımız Sayesinde sXe'siz Olarak 0 Hile İle Oyunun Zevkini Çıkarın" açıklaması vurgulanarak yazılmış.
    Ayrıca TimePass 'da Auto Aim Ayarı var , ayrıca o Auto Aim ayarı bozuk Aim'lileri banlıyor olabilir ama yanında Aim olmayanlarıda banlıyor ( duvardan vur veya adamın kafasında 3-5 sn aim gezdir anlarsın ) . Gerçek Sitesinde ( ZeybekGaming.Net'de degil ) de en çok bu konuya değiniyorlar ingilizcen varsa az biraz , oku ;)

Steam sorununu çözmek için de Ayar Dosyası'ndan Kz Hack bölümündeki bir kısmı sil düzelir ;)

Son sözüm , Girdim C.C.A ile oynadım hiç bir şekilde banlanmadım

Her şey sıralama değildir ! İlk önce kaliteye bakacaksın . Başarılarınızın Devamını Dilerim

(TimePass uzmanı olduğumda doğru )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral1206 -- 1 Ağustos 2013; 18:18:30 >

• Dünya 216. Olarak Yolumuza Devam Ediyoruz :) Arkamızdan Konuşanları Arkamızda Bırakmaya Devam :)
  • Dünya 204. Olarak Devam Ediyoruz , Herkesi Bekleriz Aramıza :)
  • 5 senelik senoyna oyun çerçevesi altında oynamış, görev yapmış adamım, böyle gereksiz ve kişiliksiz bir server görmedim.

-sağ ol kardeşim kalsın serverın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.