Şimdi Ara

Cs 1.6 Ping Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm beyler CS 1.6 oynuyorum pingim 40-50 arasında seyrediyor.Bazen 50'nin üzerine de çıktığı oluyor(51,52).Bilgisayarı performansa ayarladım ilk önce özellikler > gelişmiş sistem ayarları'ndan.Sonra Nvidia Denetim Masasından girip yine performansa ayarladım oyuna girdim ve ilgimi bi şey çekti.Önceden fps_max 101 olmasına rağmen en fazla 60 gösteriyordu.Şimdi 100,5 gösteriyor,ping de biraz indi önceden ort. 47'ydi şimdi ort. 43 oldu.Ama yinede tam olarak istediğim şey olmadı.TTNET'ten test ettirdim indirme hızını İndirme hızı 6.13 MBPS,Yükleme hızı 0.67 MBPS çıktı.Netten baktım net hızı 1 mb olan ve 20 pingle oynayanlar bile oluyor felan deniyordu.Benim istediğim de öyle ideal bi ping (25-30,30-35).Rate ayarlarım: cl_cmdrate 101,cl_updaterate 101,rate 25000.TTNET'i aramayı düşünüyorum da orada bu network işlerinden bizim kadar anlayan bi temsilci daha görmedim.Ne yapmam gerekir şu pingi düşürmek için görüşlerinizi bekliyorum beyler...

İyi Forumlar...

• nerde yaşıyosun? rize olduğunu düşünürsek istanbul sunucularında normal gibi.. ayrıca internet hızının pingle alakası yok diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 7 Şubat 2014; 21:42:28 >
  • Ekran kartına ayar yaparak düşüremezsin pingini. Sunucuyla aranda ne kadar mesafe varsa o kadar fazla pingin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize'de oturan ve 25-30,30-35 arası pingi olan çok arkadaş var.TTNET kullanıp pingi 5-10 arası olan adam gördüm ara yapıyorlar dedi.
  • bu ping gayet normal zaten.
  • Ben de Ttnet kullanıyorum, daha önce 30-40 olan ping bu aralar 50-60 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

bu ping gayet normal zaten.

30-35 pinge alıştığımz için 40 üstü ve 45 üstü biraz fazla geliyor.TTNET'ten ping güncellemesi yaptık ama bi sonuç alamadık
  • Millet 50 pingden yakınıyor, CF'da 50 pingi görsem halay çekerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.