Şimdi Ara

cs 1.6 server da lazer kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
177.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zombi serverda birsürü lazeri aynı anda kuruyolar .nasıl olduğunu bilen warmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: momal

zombi serverda birsürü lazeri aynı anda kuruyolar .nasıl olduğunu bilen warmı?

Lazer dediğin şeyden kastın nedir ?
  • Half-Life ta olan laser lerden bı hacı ?
  • konsola bind v +setlaser yazıyosun, gidiyosun duwara v ye basarak lazer kuruyosun işte
  • zombi modlarda gördüm bende arkadaşın dediğini anladım ama bilmiyorum nasıl kuruluyor
  • Bazı serverlarda tek duvara geçip v ye basman yetiyor.

Bazı serverlarda ise konsola bind v +setlaser yazıp konsolu kapatıp duvara geçip v ye basman gerekiyor.
  • Çoklu kurmayı da anlatayım:

Her serverda böyle değildir. Bazı serverlarda zahmet istediği gibi bazı serverlarda kolayca yapabilirsin.

Örnek:

1) Konsola +setlaser yazarsın. Ama tam duvara yakın olman gerekir. +setlaser i kaç tane lazer kurmak istiyorsan o kadar ve çok çabuk bir şekilde yaz ve yazar yazmaz konsolu kapat ve hemen lazerlerı hangı yone kurmak ıstıyorsan o yone gıt. (Örnek: Yan yana, üst üste v.s)

2) Duvara geç ve birden fazla v ye bas. Tabi ne yöne istiyorsan on yöne giderek.

Benim bildiklerim bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Çoklu kurmayı da anlatayım:

Her serverda böyle değildir. Bazı serverlarda zahmet istediği gibi bazı serverlarda kolayca yapabilirsin.

Örnek:

1) Konsola +setlaser yazarsın. Ama tam duvara yakın olman gerekir. +setlaser i kaç tane lazer kurmak istiyorsan o kadar ve çok çabuk bir şekilde yaz ve yazar yazmaz konsolu kapat ve hemen lazerlerı hangı yone kurmak ıstıyorsan o yone gıt. (Örnek: Yan yana, üst üste v.s)

2) Duvara geç ve birden fazla v ye bas. Tabi ne yöne istiyorsan on yöne giderek.

Denedim oluyor sağol kardeş
    İyi birşeymiş bu lazer

• quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Çoklu kurmayı da anlatayım:

Örnek:

Denedim oluyor sağol kardeş
    İyi birşeymiş bu lazer

İyi birşey ama başkaları patlatınca günahkar oluyorsun.

Rica ederim ayrıca.

• + yapamıyorum ben :S
  • bazı serverlarda oto lazer oluyor direk e ye basıp kuruyorsunuz onu dene bi
  • aslında daha kolay yöntemi var (:

cfg yapımını artık herkez biliyordur sanırsam direk knoyua giriyim (:

cfg'e yazacağınız şu

+setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser
    +setlaser

sonra laser.cfg olarak sekilde kaydedin.

ardından oyuna girip konsola

bind v exec laser.cfg yazıp enterleyin

duvara gidin v ye basın ve eğer siz doğru yapmış ve bende doğru anlatmış isem 10 tane lazer kuracaksınız (1 sene önce uyguladığım yöntemdi net hatırlayamıyorum ama sanırsam böyleydi hele 1 map varidi kucuk 1 yer vardi yanları acık gorunebiliyor 1 de girişi var insan iken hemen ordan girip 1 ton lazer kuruyordum hafif aralıklı artık zombieler herkezi yedikten sonra çaresizce kucuk deliklerden ellerini sallıyorlardı veya patlıyorlardı (: bazende 1-2 kişi kendisini feda edip tüm lazerleri yok ediyordu ondan sonrada sınırsız mermi devreye giriyor (: tara babam tara süre bitene kadar ne günlerdi ... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 31 Ekim 2009; 21:17:25 >

• Arkadaşlar peki bind program indirdim de orda dosya açmam lazım hangi dosya yada konsol nedir bi açıklama pls
  • ya arkiler bn v ye basıom mic i acıo ya (microfon u ) lazer kurmuyo neden acil yardım plssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukuteyze9

ya arkiler bn v ye basıom mic i acıo ya (microfon u ) lazer kurmuyo neden acil yardım plssss

unbind "v" yaz

tekrar bind v +setlaser yap
  • LAZERLI ZOMBI SERVERLER
    95.173.172.17
    95.173.172.16
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.