Bildirim
CS 1.6 SORUN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bendede vardı ben cfg lerle oyadım düzeldi -
cfg ne cümleyi biraz açabilirmiyiz. -
aynı sorun bendede var.ben ok a da basamıyorum.direk oyun açılır açılmaz donuyo.çare lütfen -
up sorunun çözümünü bilen yok mu?defalarca sildim yeniden kurdum farklı patch kurdum hiç birşeye ellemeden denedim vs yok yok yok.olmuyo. -
up -
Bendede oyundayken birden bire oyun donuyordu.Mecvur Pc restlemek gerekiyordu.Bende sorunun çözümünü bulamadım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 30 Ağustos 2008; 20:18:25 > -
pc ye reset digilde ctrl+alt+del yapınca oyunu kapıyabiliyorum.ama oyunu oynuyamıyorum.akşam herşey normalken sabah oynuyamıyorum ya. -
ooof ooof.çözülmüycek bu sorun ya.lütfen yardım yapanlar config dosyasnı atsın ne yapiyim neyi silip yükliyim.oyunu sildim yükledim olmuyo.aksam oynadım sabah giremedim bu nasıl iş ya -
sadece cs da donuyorsa sorun oyunda ama her turlu oyunda donuyorsa donanimda sorun -
saadece cs de.zaten başka pek oyun oynamıyorum ama 2-3 tane denedim bi sorun yoktu. -
Bendede vardı ekleyin nakre_97@hotmail.com Yardımcı oliyim -
http://o1308.hizliresim.com/1d/s/rv9m4.png arkadaşlar benim sorunumda ekran donuyor sonra programı kapat yazısı geliyor saatin oldugu sag kosedede yazı cıkıyor bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X