cs 1.6 steam almayı düşünüyorum fakat türk steam serverlar var mı?
Valla Türkiye'de pek steam server yok galiba. Belki hiç yoktur. Ama hybrid serverler var. Sxe açarak steamla girebiliyorsun. Onun dışında gather oynarsın. Veya yakın ülkelerde 100 civarı pingle oynayabilirsin.
Wasp'ın deathmatch serverı var : steam.wasp.gen.tr boş oluyor genelde.Gather olayı var incele istersen.Gather sorun oluştuğu zaman Wasp serverı eğlenceli oluyor.
German Headquarters sunucusu var. Alman sunucusu ama sık sık Türklere rastlamak mümkün. Tek sıkıcı yanı sürekli d2 oynanması. En iyi yanı ise Türk sunucularındaki adminlerin oto moka karışmasının aksine, adminler kimseye karışmıyor. İstersen bomba patlarken gitme... : 85.131.195.76:27000
Windows 7'de SXE çalışmadığından dolayı 9.99$ olan CS 1.6 ve CS Source paketini satın aldım. Yukarıda verdiğim sunucuda 4-5 sene önce oynuyordum. SXE ile birçok serverda çoşarken, bu sunucuda rezil, kepaze oldum. Gerçekten iyi oyunculara karşı oynamak isteyenlere steam üzerinden oynamalarınız şiddetle tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme