bu yeni korumalı hesap beta olayına girdikten sonra ping düşük olsa da anormal şekilde kasıyor oyun. orada görünen ping değerinin bir önemi yok. eskisi kadar rankmış, kendini geliştirmekmiş için kasmamak lazım. eğlencene bakacaksın. mikrofon kullanan da varsa takımında goygoyun dibine vuracaksın.
bilgisayarın kaldırıyorsa GTA V oyna derim.
quote:
Orijinalden alıntı: dragonfly23
Aynı durumdaydım. sallamış olmayayım 6-7 ayda 1500 saati bulmuştum. 3-5 aydır doğru dürüst oynamıyorum.
Öncelikle şunu anla ki bu oyun başında saatler geçirmeye değecek bir oyun değil. Hilesi, smurfu, trollü, çoluk çocuğu bol. Kesinlikle kaliteli zaman geçirmenizi sağlamıyor. Bilakis oynarken psikolojinizi bozan bir oyun çünkü sürekli daha iyi olmak istiyorsunuz. Artık cs oynamak deyince midem bulanıyor. Sadece pro maçları takip ediyorum çünkü hala çok eğleniyorum o maçları izlerken.
Ben ne yaptım? Daha çok hikayesi ile ön plana çıkan fps oyunları oynuyorum artık. Metro 2033- metro last light oynamadıysan mutlaka oyna. Far Cry 3-4 ve primal. Harika ötesi oyunlar. Bunları oynarken cs'de harcadığım vakte o kadar çok acıyorum ki. Battlefield serisi yine çok güzel.
Blizzard, Overwatch diye bir fps oyunu çıkaracak. Hile koruması vesaire çok iyi olacakmış. Mutlaka bir bak.
Futbol seviyorsan fifa ultimate team müthiştir. Basketbol oynarım dersen nba2k serisi inanılmaz güzel.
7 senelik World of warcraft(Blizzard) oyuncusuyum ve daha doğru düzgün hile görmüş değilim adamlar ne yapıyor ne ediyorsa hile ya çalışmıyor ya işlemiyor ama daha hileden şikayet edeni görmedim.
Arkadaşında tavsiyesi gibi Blizzard ın oyunlarını deneyebilirsin çok kaliteli ve temiz oyunlardır. Ayrıca World of warcraft da öneririm fps değil ama bir videolarını izle bence.
Her zaman blizzard ın steam den çok daha kaliteli olduğunu düşünmüşümdür ve hepte haklı çıkarım.
Bende birşeyler yazmak istedim,belki sana belki de bunları okuyan başka bir arkadaşa faydam olur.
1999'dan yani Half-Life çıktığından beri bu seriyi oynuyorum.Half-Life,Opposing Force,Counter-Strike...
Çok uzatmak istemiyorum,yıllar geçti işe güce başladık.Yalnız yaşıyorum,maddi ve sosyal olarak durumum oldukça iyi.
Son 1 senede sırf CS oynamak için,arkadaslarım ile bulusmak istemediğimi,evime misafir gelmesinden hoslanmadığımı ve kızları sadece bir cinsel obje olarak gördüğümü farkettim.
Yaşım 29 bu arada,sonuç olarak bu durumdan oldukça rahatsız oldum.Sadece oyunda arkadas oldugum bütün arkadaslarımı sildim,ancak 1 hafta dayanabildim takımsız oynamaya.
Şimdi ne mi yapıyorum?Tekrar müziğe döndüm(enstrüman olarak) Bütün dostlarıma yeterince vakit harcıyorum.Kısacası ''Im Back''
Hepsine okuyanlara teşekkürler ben yazarken sıkıldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme