Şimdi Ara

CS GO AÇILMAMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. başlıkta da belirttiğim gibi cs go açılmıyor. ne bir hata nede açılıp kapanma oluyor. hiçbir hata vermeden görev yöneticisinden baktığımda kendi kendini kapatıyor. oyunu silip tekrar kurdum olmadı. steam i silip tekrar kurdum olmadı. hatta hdd ye indirip başka bilgisayarda açılıyor fakat tekrar kendi bilgisayarıma taktığımda oyun yine aynı şekilde hata vermeden hiçbir şey olmadan kendini kapatıyor. çözümü nedir?

• 4everNr1 4 kullanıcısına yanıt
    Steam'den oyunun isminin olduğu yere sağ tıkla>özellikler'e gir dosta bütünlüğünü doğrula butonuna bas 5 dk bekle açılır.
  • yaptım çok yaptım dosyaların tam olduğuna eminim. sorun hala devam ediyor.
  • 4everNr1 4 kullanıcısına yanıt
    silip tekrar yükle hocam o zaman kökten çözüm.
  • yahu sen benim yazdığım şeyi okumadın mı? denedim diyorum hepsini. olmuyor.
  • Hocam steam güncellemesi var mı onu kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everNr1

yahu sen benim yazdığım şeyi okumadın mı? denedim diyorum hepsini. olmuyor.

Arkadaşım algılamanda sorun mu var ? Benim dediğim şeyi yazmamışsın dahi, burda ahkam kesip posta koymana lüzum yok, herkese elimizden geldiğince insaniyet namına yardım etmeye çalışıyoruz, lütfen biraz daha duyarlı olalım.

Bu arada dediğim şeyin steam güncellemesi veya hdd olayıyla alakası yoktu. İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten düzgünce okumuyorsun sanırım. silip tekrar kurdum olmadı diye yazmışım oraya. posta koymuyorum yazdığım şeyi tekrar yazıyorsun. onlarla alakası olmadığının bende farkındayım zaten.
  • Dostum burdaki olay biraz farklı ama bir bak istersen belki çözüm bulursun.http://forum.donanimhaber.com/m_104389616/f_//tm.htm#104394562
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.