Şimdi Ara

Cs Go almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar hiç steamdan bir şey almadım. Cs Go almak istiyorum fakat indirimde değilken almakta biraz kötü hissettiriyor. İndirim için çok sabretmek istemiyorum. Sizce yakın bir zamanda cs go indirime girer mi? Çünkü ben ne zaman öylesine steama baksam cs go indirimde oluyor. 6 TL olduğunu hatırlıyorum cs go nun

Aldım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 26 Haziran 2016; 15:18:48 >

• Ne zaman indirime gireceği belli değil ama sık sık indirime giriyor. Ben olsam beklerim, indirimli fiyatından alırım. Geri kalan parayla da ucuz silah kamuflajlarından alırım.
  • ben aldım bin pişman oldum. sıkı bir fps oyuncusu olarak beni hiç mi hiç tatmin etmedi... lol, dota vs oynayanları tatmin edecek cinsten bir oyun sadece, kapasitesi o
  • mehmet efendi M kullanıcısına yanıt
    steam profil linkinizi alabilirmiyim.
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    sebep
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Bence oynayan arkadaslarin varsa ve cs 1.6 yi filan da sevdiysen almani tavsiye ederim. Bir sure sonra alisirsin oyuna o zaman cok daha zevkli olur. Oyunu acikcasi 6 tl'de hic gormedim, genelde %50 indirime girip 12 tl'ye dusuyor en fazla. Bu aralar ne zaman indirime girer belli degil ama yaz indirimini biliyorsundur, istersen o zamana kadar bekle. Bende bir tane gift var istersen sana da satabilirim onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can7081

Bence oynayan arkadaslarin varsa ve cs 1.6 yi filan da sevdiysen almani tavsiye ederim. Bir sure sonra alisirsin oyuna o zaman cok daha zevkli olur. Oyunu acikcasi 6 tl'de hic gormedim, genelde %50 indirime girip 12 tl'ye dusuyor en fazla. Bu aralar ne zaman indirime girer belli degil ama yaz indirimini biliyorsundur, istersen o zamana kadar bekle. Bende bir tane gift var istersen sana da satabilirim onu.

5 küsür bile olabilir.2014de filan o civara düşmüştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sıkı fps oyuncusunun seçimlerini görmek isterim.Bende yıllardır fps oynuyorum.
    steam profilimde adım soyadım yazılı ve kimliğimi açık etmek istemiyorum. ki oynadığım her oyun da orijinal "olamadığı" için steam kütüphanemde yok ne yazık ki. anladığım kadarıyla bana kafayı takmışsın diğer açtığım topiclerde, ilgin var. tuttum seni. deux ex, quake, cod serisi mw3'e kadar, crysis, fallout, payday serisi, battlefield serisi, portal serisi, tomb raider serisi, duke nukem serisi, left4dead serisi, rainbows six siege, just cause serisi, arma serisi, beğenmediğim cs serisi ve aklıma gelmeyen bi kamyon dolusu oyun... oyun önerisi istiyorsan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız heyecanlı arkadaşlarımıza elimizden geldiğince. ayrıca cod4 multiplayer'da dünyada ilk 300'ün içindeydim 2009 yılında, kayıtlar duruyorsa gametracker sitesinden bakabilirsin... sormak istediğin başka bir soru varsa sorabilirsin
    size neden kafayı takayım.şimdi kontrol ettim "steam dışından aldığım oyunu multiplay oynayabilirmiyim" diye sormuşsunuz bende yardımcı olacak cevap yazdım.steam bölümünde neredeyse her konuda mesajımı görebilirsiniz.amacım insanlara yardım etmek."sıkı bir fps oyuncusu olarak beni hiç tatmin etmedi" demişsiniz genel olarak popüler oyunları oynamışsınız sadece.ki onlarıda orjinal oynamadığını söylüyorsunuz.cs go nun sizi neden tatmin etmediğini söyleyeyim cs go fps ler içinde neredeyse en fazla recoil oranına sahip oyun.yani mw3 cod serileri bf serileri gibi havada takla atarak ateş edip adam vurmak değil bu oyunda amaç.her silahın recoili de farklı olduğu için bahsettiğim oyunlardaki gibi her silahta ustalaşmakta mümkün değil veya çok çok zor.neredeyse 15 yıldan fazladır fps oynarım böyle ben bile kendime "sıkı bir fps oyuncusuyum" diyemedim.diyememde çünkü oynamadığım onlarca fps oyun ve fps oyun türü var.şu oyunda dünyada şu sırada olman cs go da iyi olacağın anlamına gelmez ki.Ona kalırsa ciddi anlamda il2 sturmovik de avrupa ve rusya bölgesinde adından sıkça sözettirmiş bir ekibin üyesiyim ama bu beni bu oyunda yada başka bir oyunda başarılı kılmaz.övünmek için diğer oyunlara çamur atmanız doğru değil."ben aldım beni tatmin etmedi" nesi sizi tatmin etmedi? takım oyunu oluşumu? eğer öyle der iseniz bireysel bir fps oyuncusu olduğunuzu düşüneceğim.ki cod4 mp bireysellik üzerine bir oyun. ayrıca league of legends veya dota oyuncularını nasıl cs go ile alakalandırdınız bunu da anlayamadım.iki oyunda çok farklı dallarda oyunlar.oyundaki başarısızlığınız oyunun iyi yada kötü olduğunu göstermez.yorumunuz aslında umura alıncak standartlara bile sahip değil ancak "sıkı bir fps oyuncusuyum" ibarenizden ötürü oynadığınız fpsleri merak ettim o kadar.saygılarla...

benim fps oyun anlayışım oynarken serbest hissedebilmek. toggling aim veya sprint yapılmayan, geleneklere bağlı kalmak adı altında saçma sapan fizik motorlarını yıllarca kullanıcılarına iteleyip internet kafe oyunu olmaktan öte bir fps bu. siz sevdiyseniz iyi oyunlar, saygılar...
  • Valve oyunlarını tek almak mantıklı değil. Yılbaşında 32 tane valve oyunu 34 liraydı. Enparayla 17 liraya gelmişti. Kaçırmışsın. Bence kampanya bekle. Çünkü bütün valve oyunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet efendi

benim fps oyun anlayışım oynarken serbest hissedebilmek. toggling aim veya sprint yapılmayan, geleneklere bağlı kalmak adı altında saçma sapan fizik motorlarını yıllarca kullanıcılarına iteleyip internet kafe oyunu olmaktan öte bir fps bu. siz sevdiyseniz iyi oyunlar, saygılar...

Benim gibi düşünen birini görmek güzel, oyunun mekanikleri çağ dışı ve sırf popüler anlamda yıllar önce tuttu diye insanlar laf etmiyor. Halbuki piyasada kendini gram geliştirmeyen ama çok satan bir sürü fps oyununa neler dendi yıllarca. Bu tip oyunlarda başarısız olma kısmına değinmiyorum bile , oynamak için yeterince zamanın varsa yapılan taktikler ve oynanan maplerdeki önemli noktalar vs belli olduğu için bir süre sonra başarılı olmak zaten mümkün. Tabii çoğu kişi katılmaz aksine saldırır bu senin söylemine nede olsa önümüze gelen on kişiden 8 i oynuyor ise harika bir oyundur, topluluk seçti ise süperdir neticede milli irade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insurgency gibi hardcore fps sevenleri tatmin etmez. Aldım pişman oldum gift olarak aldığım için iade de edemedim duruyor öyle. Karton gibi oyun.
  • CS 1.5 ten sonraki bütün oyunlar berbat.

• Bundan sonra 6 ya inmez.
    Maximum 3.75 dolara iniyordu steamde tlye geçilmeden önce artık 12 liradan aşağı inmiyor hiçbir indirimde.
    Onun dışında arkadaşın olmasına gerek yok türkler ve ruslar dominant zaten oyunda.
    Ama arkadaşınla girdiğinde çok daha zevkli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün bi silah nerfed oluyor, oyun gittikçe ağırlaşıyor (gerek yavaşlatıyorlar gerekse güncellemelerle fps düşüyor) Yeni yeni icatlar çıkartıyorlar en son 6patlar eklemişlerdi 86 damagesi var. Ruslar devamlı hileli oynayıp hesapları banlatıp yeniden satın alıyorlar (onlarda çok ucuz diye) türkler desen max 10 veletler alıyor mikrofonu ana avrat sövüyor.

4-5 aydır girmiyorum kafam kulağım rahat hiç bulaşma derim parana acırsın.
    CS source'nin oyun içi dinamikleri CS GO 'ya göre çok daha iyi oynamadıysanız öneririm
  • insanlar abartıyor, cs: go gayet güzel bir oyun. fps oyuncusunun feriştahı, bayrak tutanı, allahı değilsen gayet iyi zaman geçirebilirsin. öyleysen de daha gerçekçi bir oyun arayışına girebilirsin, ama bu cs: go'dan keyif almayacağın anlamına gelmez.
  • Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarıma kasıcak mı diye indirdim. En düşük ayarlarda arada kasıyor. Çözünürlük yüksek oluncada ısınıp kapanıyor. O yüzden vazgeçtim

2gb ram
    512mb radeon hd 2650
    2.7 ghz işlemci

Sadece lol sorunsuz açıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.