Şimdi Ara

CS:GO Anahtar hayırlı uğurlu olsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun içinden anahtarlarda artık 1 hafta takaslanmaz oluyor beyler bunu okuyup alalım lütfen sonra pişmanlık yaşamayın.

• oyun içi marketten satın alınan bütün eşyalar için de geçerli, ondan pazar fiyatları arttı bayağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oldu baya
  • Steam support zaten 1 haftada yanıt veremiyor, ve bu aralar hesap hackleyince, direk tüm itemleri markette ucuza satıp kendi hesaplarına ait, saçma sapan 5 centlik şeyleri yüzlerce liraya koyup onları alıyorlar. O yüzden hesap hacklerini ve kaybedilecek şeyleri yine çok etkilemeyecek. Ancak market dışı satışlar çok daha güçlenecek, ve marketin yüksek fiyatlarını bahane edicekler. Ancak, sadece şimdilik market fiyatları yükseldi, sonra aşırı hızlı düşecek aklınızda olsun.

Sebebi ise, traderlar (yani alım satımların büyük kısmını yapan kişiler) marketi kullanıp manipüle etmeyi bırakıcaklar, zira onlara kar değil zarar sağlar. Onlar bırakınca %90 son kullanıcılılar marketi kullanır hale gelecekler ve fiyatlar ister istemez düşecek.

Yani kısaca son kullanıcı için bir sorun teşkil etmiyor bence.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Takasta key karşılığı silah takası yavaşlayacağı için markette silah birikmesi olabilir belki. Markette keyler pahalanabilir ama silahlarda tam tersi etki olabilir gibi geliyor.
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    ana traderlara marketten çok key gelmiyor zaten. Yoksa marketten 300 key alacak kimse yok.

Ama dediğin gibi normal silahlar büyük olasılıkla ucuzlayacak. Hatta dediğin gibi düşünürsek bi bıçak için 400 key almak zorlaşacak, o zaman 350lere satmaya başlayacaklar.. Muhtemelen herşey ucuzlayacak gibi duruyor o halde.
  • eğer düşünüldüğü gibi orta vadede pazarda skinler birikir ve fiyatlar aşağı çekilirse kutu açma olayı da şimdiki kadar yüksek olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun ici alinan keylerde 7 gun falan bekleme yok marketden almazsiniz olur biter

pazar etkileyen tek sey key fiyatindaki artis oldu yoksa hersey aynn devam edior alim satimlarda hic bir farklilik yok olmayacaktirda kaos teorisi uretmeyelim lutfen :)

7 gun cooldown geleli 1 ay mi oldu artik pazarda hangi skinin fiyati 5 lira assaya dustu ? quicksell disi hersey ayni fiyat buda degismez
  • MechTa kullanıcısına yanıt
    O dediğin olay değişti dostum. Akşam ufak bi güncelleme geldi, oyun içi alınan keylerde de 7 gün takas yasağı var artık. Asıl fiyatları etkilicek olan bu.
    acaba mı dedim ama denemek amaçlı key aldım 7 gün takas yasağı var.

http://prntscr.com/6vtolm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüür -- 20 Nisan 2015; 0:54:57 >
  • scorp17 S kullanıcısına yanıt
    Kasa açımı olmazsa da skin fiyatları artar :) Bi orta yolda buluşlar. Hazır kutu fiyatları düşük ve farkında olmadan 7 gün banlı key almış olanlar sıkıntıdan kutu açarsa durum tersi olabilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Kasa açımı olmazsa da skin fiyatları artar :) Bi orta yolda buluşlar. Hazır kutu fiyatları düşük ve farkında olmadan 7 gün banlı key almış olanlar sıkıntıdan kutu açarsa durum tersi olabilir :D

bir iki kasa açanlar için şu anda şartlar müsait

ama en az 30, 40 kasa açıp çok gizli sınıf (kırmızı renkli skinler) ya da bıçak düşürmek isteyenler için riske girmeden pazardan ucuzlamışken almak daha uygun olur.

ama dediğinde haklısın. kasa açılmazsa pazara konan item sayısı da azalır. dengelenir. arz talep durumu

• quote:

O dediğin olay değişti dostum. Akşam ufak bi güncelleme geldi, oyun içi alınan keylerde de 7 gün takas yasağı var artık. Asıl fiyatları etkilicek olan bu.

hadiya dun gece ben 15 k aldim bi engel cikmadi saat 10 gibi daha gecmi geldi acaba ne alakaya maydonoz olmus bu is anlamadim steam ne yapmaya calisiyor bukadarda sacmalik olmazki
  • sabah saat 5 gibi aldım 10 mb patch gelmişti key alıyım dedim sonuç 7 günlük edilemez yazısı üzdü steam dışardan alışverişleri engelemeye çalışıyor ben hackerlara karşı yapılan bişey olmadığını sanıyorum bi hesabı zaten en az 20 günde anca geri alıyorsun.
    Geçen 5.65'te key alırken dedim sabah alırım, uyandım 6.20.. dün gecede key alıcaktım dedim sabah alırım yine aynı hüsran... birşey alırken beklemicem bidaha :)
  • Wolverine Jr kullanıcısına yanıt
    Key takasıyla para kasmayın, ucuza mal alamayın ben size daha sağlam geçireyim diyor :) hackle alakası yok şuan bu durumun. sırf göz boyama o hack'e karşı koruma muhabbeti.
  • quote:

Key takasıyla para kasmayın, ucuza mal alamayın ben size daha sağlam geçireyim diyor :) hackle alakası yok şuan bu durumun. sırf göz boyama o hack'e karşı koruma muhabbeti.

kendiler kaybeder hocam bu kervan tradesiz donmez son kullanici kac kisi varki canli tutsu piyasayi piyasa olur skinlerde ellerinde patlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.