Şimdi Ara

Cs go Awp zoom kalınlaştırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş. 1920x1080 oynuyorum oyunu her görüntü ayarı en üst düzeyde. şimdi şöyle bir sıkıntım var awp ile zoom açtığınızda "+" olarak çıkıyor ya karşımıza. bu crosshair'in y ekseni ve x eksenini kalınlaştırma şansım var mı? böyle bir ayar var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO AWP Zoom ve Kalınlaştırma Kılavuzu

Counter-Strike: Global Offensive'de AWP (Arctic Warfare Police), eşsiz atış gücü ve hassasiyetiyle öne çıkan bir keskin nişancı tüfeğidir. AWP'nin zoom özelliğini ve nişangahını kalınlaştırarak nişan almayı iyileştirmek mümkündür.

AWP Zoom Kalınlaştırma

AWP'nin zoomunu kalınlaştırmak için konsol komutları kullanılabilir. Aşağıdaki komutlarla zoomu iki katına çıkarabilirsiniz:

bind "KP_PLUS" "+zoom" bind "KP_MINUS" "-zoom"

Bu komutlar tuş takımındaki artı (+) ve eksi (-) tuşlarına zoomu kontrol etmeyi atayacaktır.

AWP Nişangah Kalınlaştırma

AWP nişangahını kalınlaştırmak için de konsol komutları kullanılabilir. Aşağıdaki komutla nişangahın kalınlığını ayarlayabilirsiniz:

cl_crosshairthickness 1-5

"1" en ince nişangah kalınlığıyken, "5" en kalındır. En uygun kalınlığı bulmak için farklı değerleri deneyebilirsiniz.

CS:GO AWP Zoom Kalınlaştırma Kodu

Hem zoomu hem de nişangahı kalınlaştırmak için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

bind "KP_PLUS" "+zoom; cl_crosshairthickness 5" bind "KP_MINUS" "-zoom; cl_crosshairthickness 1"

İpuçları

• Zoomluyken nişan alırken sabırlı olun.
    • En uygun nişangah kalınlığını bulmak için denemeler yapın.
    • Zoom kullanırken düşmanlarınızı daha kolay tespit edebileceğinizi unutmayın.
    • Zoom kullanmak görüş alanınızı daraltacaktır, bu nedenle etrafınızdaki duruma dikkat edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gl_spriteblend 0
  • konsolda çıkmadı o komut? emin misin?
  • CSGO Awp Zoom Crosshair Kalınlaştırma Ayarı yapmak için aşagıda ki siteyi kullanabilirsiniz, şahsen ben oradan yaptım ayarı ve istedigim gibi oldu .

kaynak ; https://www.ufukblog.com/csgo-awp-zoom-crosshair-ayari/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.