Şimdi Ara

cs source crosshair ayar yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun sırasında crosshair çok açılıyo,öldükten sonra diğer arkadaşalrı seyrediyorum crosshairleri hemen hemen hiç açılmıyor,bunun bir ayarı varmı,config dosyası falan diyolar ama ben onlardan pek anlamıyorum,aynı fsp nin ne olduğunu bilmediğim gibi,yardım edebilen olursa şimdiden teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS: Source Crosshair Ayarları Rehberi

CS: Source'da oyun deneyimini iyileştirmek için crosshair ayarlarını özelleştirmek çok önemlidir. İşte hedeflerinizi daha iyi görmenizi ve atışlarınızı geliştirmenizi sağlayan bazı crosshair ipuçları:

CS: Source Crosshair Kodları

Crosshair ayarlarını değiştirmek için şu komutları konsolda kullanabilirsin:

• cl_crosshairsize: Crosshair'in boyutunu ayarlar.
    • cl_crosshairstyle: Crosshair'in şeklini ayarlar.
    • cl_crosshaircolor: Crosshair'in rengini ayarlar.
    • cl_crosshairusealpha: Crosshair'in saydamlığını ayarlar.
    • cl_crosshairgap: Crosshair'in boşluklarını ayarlar.

CS: Source Crosshair Küçültme

Küçük bir crosshair, hedefini daha net görmeni sağlar. Ayarlarında cl_crosshairsize değerini azaltarak crosshair'i küçültebilirsin.

CSS Crosshair

CSS crosshair'leri, Counter Strike: Source için özel olarak tasarlanmıştır. İnternetten çeşitli CSS crosshair kodları bulabilir ve bunları cl_crosshair komutunu kullanarak uygulayabilirsin.

Counter Strike Source Crosshair

Counter Strike: Source crosshair'leri, oyunun varsayılan crosshair'lerinden farklıdır. Daha özelleştirilebilir ve oyunculara daha fazla kontrol sağlarlar.

Crosshair ayarların kişisel tercihlere bağlıdır, ancak bu ipuçlarını göz önünde bulundurarak hedefini geliştirebilir ve CS: Source'ta daha iyi performans gösterebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Csstrike dosyandaki configden cl_dynamiccrosshair "0" yapman gerekio Bilgisayarım>C>SIERRA>HALF LİFE>CSSTRİKE>Config

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gFbMaTT -- 24 Nisan 2008; 19:23:50 >
  • teşekürler hemen deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL için macro ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.