Şimdi Ara

Left 4 Dead Lan Oynamak İçin Ayarları, Kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yamayı yaptık ama internet kafe içinde oyunu kurup bağlanmayı başaramadık.

• Bende beceremedim nasıl oynanıyor acaba.
  • Ana konuyu takip etseniz cevabi bulabilirsiniz,hem böylece forum da kirlenmemiş olur
  • quote:

Arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu sonunda oyunu arkadaşımla hamachiden multi oynayabildik yapmanız gerekenler;

bu kısmı hamachi üzerinden multide birlikte oynayacağınız herkesin yapması gerekiyor,

http://rapid share.com/files/168109391/engine.dll_STEAM_HAMACHI.rar

bu linkteki dosyaları indirip ''engine.dll_HAMACHI'' klasörü icindeki engine.dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasördeki bin klasörü icine atın.(left4dead klasörü icindeki bin klasörü içine atacaksınız eski engine.dll ile hamachi için olan engine.dll yi değiştireceksiniz)

1-hamachiyi kurup hesabınızla hamachiye bağlandıktan sonra oyunu birlikte oynamak istediğiniz arkadaşlarınızla hamachiden aynı ağa bağlanın.
    2-left 4 dead oyununu steami çalıştırmadan çalıştırın,yani sadece oyunu çalıştırın steami çalıştırmayın,
    3-oyunu calıştırdıktan sonra Options>Keyboard/Mouse kısmına gelin ve developers console kısmını enable yapın ve ok deyip kaydedin,

bu kısmı sadece oyunu kuracak olan yani host olacak olan kişi yapacak,

4-oyunun ana menüsündeyken é tuşuna basın ve consolu açın,
    5-consol kısmına ip [Hamachi ip] yazın ve entera basın örneğin ben host olacak kişiyim ve benim hamachi ip numaram 5.200.200.1,consolu açtıktan sonra ip 5.200.200.1 yazıp entera basıyorum,
    6-yine konsol açıkken sv_allow_lobby_connect_only 0 yazıp enter
    7-net_start yazıp enter
    8-maps * yazıp entera basıyoruz ve harita listesini görüyoruz,
    9-oynamak istediğimiz harita ismini kopyalayıp, map (harita ismi) yazıp entera tıklıyoruz,
    örneğin map l4d_vs_hospital01_apartment.bsp yazıp entera bastığımızda oyun host olacak kişide yüklenmeye başlıyor,

bu kısmı sadece oyuna client olarak dahil olacaklar yapacaklar ve host olan kişinin oyunu kurulduktan sonra yapacaklar

ana menüde é ye basıp consolu açtıktan sonra

connect (host olan kişinin hamachi ipsi) enter

örneğin, connect 5.200.200.1 yazıp entera basınca host olan kişinin kurduğu oyuna giriyorlar.

ek notlar:
    1-yukarıda yazılanları sırası ile uygulayın,
    2-sürümlerin farklı olması hamachi ile multi oynamanıza engel değil örneğin benim oyunum teamJPN arkadaşımın oyunu Skidrow sürüm olmasına rağmen multi oyanayabildik
    3-bu yazdıklarım hiçbir Türk sitesinde mevcut değil ingilizce ve rusça sitelerden 3-4 gündür araştırmayla buldum ve deneme yanılma yoluyla uğraşarak yaptım,yani emeğe saygı lütfen.

Biz böyle yaptık arkadaşla, şimdi gayet güzel oynuyoruz.

• Bu kadar ugrasmaya gerek yok garena kullanin ana konuda linki verdim,ayrintili anlatim mevcut.
  • Ben oyunu dün aldım büyük umutlarla geldim eve şimdi yüklemeye başladım Sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için Denetim Masası'na girin diyor napacağım?
  • Konu dışında 15 sayfalık konusu var, bakarsaniz sizin içinde iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • connect 192.168.1.107 yapın lan oynanıyo
  • hort :D benim arkadaşlarda orginal var bendede korsan olucak ben onların oyununa girebicekmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneek_ -- 28 Ocak 2012; 23:58:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.