Şimdi Ara

Cs Go bıçak dolandırıcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende haftalik silah dusurenlerdenim ID ver yada kullanici adim burdaki nickim eklersen oynariz.
  • =) 3 kişiye aynı anda cevap atmış olayım şaka bir yana bende 20 dolardan 70 dolara kadar kasınca 130 dolarlık posedion düşmüştü (Ki cidden cok nadirdir bunun düşme ihtimali 4000 saat oynayan arkadaşıma değilde 400 saat oynayan bana düşmüştü )

200 dolardan sonrası zaten daha kolaydı))

Sonuç olarak haftalık silah kasılır mı kasılır ama beklentiyi düşük tutmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Bende haftalik silah dusurenlerdenim ID ver yada kullanici adim burdaki nickim eklersen oynariz.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198165487433

bulamadım ben seni bu benim profil linkim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irina Spalko -- 17 Aralık 2016; 22:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Bende haftalik silah dusurenlerdenim ID ver yada kullanici adim burdaki nickim eklersen oynariz.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198165487433

bulamadım ben seni bu benim profil linkim

Ekledm o bicaklar geri alinana kadar kasmaya devam :D

• gift skins plisciler de gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

gift skins plisciler de gelmiş

Hangileri oluyor onlar
  • Ekledim hocam silah düşürme sıfırlanınca operasyon atalım.
  • Bıçaklar daha mı çok vuruyor? Tek mi atılıyor bıçakla? Fırlatıp headshot atabiliyor musun? Gerçek bıçağa 375 lira vermezken oyundaki bıçağa niye 375 lira verilir? Kafamda deli sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Bıçaklar daha mı çok vuruyor? Tek mi atılıyor bıçakla? Fırlatıp headshot atabiliyor musun? Gerçek bıçağa 375 lira vermezken oyundaki bıçağa niye 375 lira verilir? Kafamda deli sorular.

aynı fikirdeyim bırak tek atmayı komple karşı takıma tek atsa yine 375 vermem oyun la bu
  • Aklıma silkroadda benim sun olayı geldi istemsizce naif bir sövme ve tebessüm oluştu şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.