Şimdi Ara

Cs Go bıçak dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olayı kısaca anlatıyorum
    Profilimde göre bilirsiniz 3 adet bıçağı elden satmak istedim (Azeriym, Banka hesabım olmamasından dolayı)
    adam bana mesaj attı numaramı istedi iletişim için whatsappdan yazdı konuştuk anlaştık adam akşam mesaj atıcam dedi o gün atmadı dedim herhalde almaktan vazgeçti
    sonraki gün tekrar attı dedi işte yağmurluydu bilmem ne buluşamadık
    sonra yine buluşamadık abi otobusu kaçırdım kusura bakma işim vardı geç kalırdım diye gelemedim dedm sıkıntı değil yani insanlık hali olabilecek şeyler

Dedi ki işte nerdesn geleym dedm beşiktaşa gel adeks cafeye beşiktaş bana uzak daha yakın bi yer olmaz mı dedim gel veznecilere orda internet kafede hallederiz dedi tamam

Geldi oturduk konuştuk arkadaşım için alıyorum dedi dedim tabi sıkıntı değil ekledm steam.den hemen attım itemleri dışarı çıkalım para işini halledelm onaylarsın dedi ben dedm dur bi şunu bitirelim attım bıçakları telefonu aldım önce parayı alıp sonra item onayı yapmayı bekliyorum

375 Tl.ye satıcam buarada 3 bıçağı

Çıkardı 3 adet 100lük 1 adet 50 2 adet 10 1 adet 5lik toplam 375 TL.yi verdi bende alışkanlıkla parayı elimle hızlı bi kontrol ettim zaten içerdeki paralar ezilmiş bi sıkıntı olmaz belli ne olur ne olmaz dedm üstteki 100.lugu kontrol ettim baktım sağlam koydum cebime parayı verdim mobil onayıda sonra ayrıldık

ee diceksiniz bunun dolandırıcılığı nerde
    bi 5 dakika kadar yurudukten sonra aklıma kontor yuklemek geldi girdim içeri abi 30luk kontor yukler misin dedim elimi cebime attım 100lüklerden birini aldım uzattım adama
    numarayı söle dedi bi an durdu paraya baktı
    bu sahte dedi parayı yırttı
    kan beynime sıçradı lan napıyosun sen parayı niye yırtıyosun dedim (kontrol falan etmeden anında yırtınca istem dışı bi tepki oldu) git satmıyorum sana bişey dedi

o sinirle cıktım ordan paraya baktım sahte diger paralara hızlıca baktım ama farkedemiyorum artık tekrar girdim iceri
    adam dedi satmıyorum kardeşim bişey
    dedm abi bişey almıyorum bak bole bi olay oldu şu paralara bak bi bunlarda mı sahte diye

adam kontrol etti ortada ki 2 tane 100lük sahteydi adam en üstteki 100u gercek parayı koymuş altta kı 75 lirada gerçek ama ortada ki 2 tane 100lük sahteydi

Olay yerine yakın internet kamerası yok adamın telefonuna ulaşılamıyor bu yüzden polisede gidemedim malesef

Bu olayı paylaşmamda ki amaç benzer mağdurriyetlere karşı uyarı niteliğindedir aman dikkat =)

Bu da hem kendisinin olduğnu varsaydığım hemde steam hesabının fotosu :

Ben Ilahı adalete inanan birisi olarak eninde sonunda her kuruşunun acıyla çıkacağını biliyorum burdan görüyolarsada sövmek gibi bi derdim yok başınıza bir iş geldiğinde nerde hata ettim derseniz bu olay size bi 10 sene yeter

Hayırlı günlere sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi str0ne13 -- 17 Aralık 2016; 21:42:28 >

• Cs Go bıçak dolandırıcılığı
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Gibi gibi =)
  • 175 tl iyidir yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

175 tl iyidir yine

Bende öle baktım yaklaşık 2 hafta önce oldu bu olay ve ciddi olarak maddi sıkıntı cektiğim bi haftaydı şimdi durum düzeldi ama yinede yapılan şerefsizliğin parasında değilimde dolandırılmak insanın canını sıkan hayırlısı =)
  • Bu sebeple opskins var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şikayet et sahte paranın cezası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

Bu sebeple opskins var

opskinsle bi ara paypalla güzel alım satım yapıyodumda paypal kapandıkdan sonra kullanmadım pek Azerbaycandaydım
    Bende yeni gelmiştim banka hesabı açtırmamışdım hani kalabalık bi yer olsun bıçak falan çekerler ihtimalini bile hesap etmişdimde bu hiç aklıma gelmemişti ne yalan sogluym^^
  • Ne bicagiymis bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Şikayet et sahte paranın cezası var.

Hani işe yarıycağnı bilsem ederimde hocam dediğim gibi internet kafenin sağına soluna baktım kamera yok zaten akşam saat 8 civarıydı hava karanlıktı
    Yani dediğim gibi para derdinde değilimde bu şerefsizlerin yakalanıcağnı bilsem ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Ne bicagiymis bu ya

Steam.de item kardeşim steam üzerinde değeri 500 tl civarı nakit elden satınca yüzde 70ne satıyosun adamda ister kullanıyo ister steam.de nakite çeviriyo))
  • Nerdem cikiyo bu bicaklar
  • str0ne13 S kullanıcısına yanıt
    Sen niye steamde nakite cevirmedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nerdem cikiyo bu bicaklar

Kasalardan cika bilir cok dusuk bi ihtimalle
    Ben 20 dolarla basladim al satla 370 dolara kadar cikmistim sonra hepsini sattim 3 bicak kalmiti topluca halledeyim derken bole bi olay yasandi^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Sen niye steamde nakite cevirmedin

Kardeşim belli ki konuya hakim değilsin :) Steam.de nakite çevrilmez steam parasına çevrilir onada sadece oyun veya item alabiliyorsun

Ben bana nakit para olduğu için satıyordum=)
  • Cs go da haftalık silah düsen silahlarla geciriyorum hayatımı Portekizli ve Kırımlı kız arkadaslarımla beraber giriyoruz 2 kisiye ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Cs go da haftalık silah düsen silahlarla geciriyorum hayatımı Portekizli ve Kırımlı kız arkadaslarımla beraber giriyoruz 2 kisiye ihtiyacımız var

Kardeş dolandırıcılık konu başlığında milleti dolandırmıycan demi

• quote:

Orijinalden alıntı: str0ne13

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

Cs go da haftalık silah düsen silahlarla geciriyorum hayatımı Portekizli ve Kırımlı kız arkadaslarımla beraber giriyoruz 2 kisiye ihtiyacımız var

Kardeş dolandırıcılık konu başlığında milleti dolandırmıycan demi

• quote:

Orijinalden alıntı: str0ne13

quote:

Nerdem cikiyo bu bicaklar

Kasalardan cika bilir cok dusuk bi ihtimalle
    Ben 20 dolarla basladim al satla 370 dolara kadar cikmistim sonra hepsini sattim 3 bicak kalmiti topluca halledeyim derken bole bi olay yasandi^^

20 dolardan 370 dolara mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.