Şimdi Ara

CS GO HİLE VE CEZALARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben sizlere bir soru sormak istiyorum.
    Cs go da küfür etmemek elde değil küfür ettiğimiz zaman eğer bizi reportlarlarsa nasıl bi ceza ile karşılaşırız yani küfür edene vac ban atarlarmı mesela cezalar nasıldır bilen biri ne yaparsak başımıza ne gelir söylermi acaba?

• küfürden pek bir ceza olduğunu duymadım.ama yine de çok gereksiz değil mi küfür etmek bu bir oyun sonuçta. oyunda küfürlü konuşan insanlar olunca direkt mute luyorum ben , bir oyun için kendine hakim olamıyorsa zaten işi zor.
  • Ingilizce rusca gerektiginde kufur ederim,turkce kullanmiyorum cunku oyunda turk degilim.Daha bu nedenden dolayi ceza almadim alani da duymadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün şer.fsizin biri Atatürk'e küfür etti. Bildiğiniz sol alt kısma yazdı yani. Şikayet ettim. Keşke çok küfür ve hakaret edenler de ceza yese.. Bu tür it kopuktan da kurtuluruz..
  • Bende CS:GO'da küfür edenlerin ceza aldığını duymadım. Aslında DotA 2'deki sistemi getirseler iyi olur ( Chatten takımını harasslayanı ve küfür edenlere mute cezası vardı. 12/24/48 saat boyunca chatten herhangi bir şey yazamıyordun. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 30 Nisan 2015; 4:39:28 >
  • bir şey olmaz
  • +999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncu içi küfürlerin yaptırımları sözde var fakat hiçbir yaptırımda bulunmuyor steam oyun içi küfürlere. Ve oyun içerisinde edilen küfürlerin malesef bir sınırı yok.
  • Anladım arkadaşlar herkese teşekkür ederim ancak bu saatlik banların yada ceza sistemi hakkında bilgisi olan varmı örneğin vac ban sadece hile açanlar içinmi geçerlidir başka türlü yermiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delici21

Anladım arkadaşlar herkese teşekkür ederim ancak bu saatlik banların yada ceza sistemi hakkında bilgisi olan varmı örneğin vac ban sadece hile açanlar içinmi geçerlidir başka türlü yermiyiz?

Aşşağıdaki kusurları işlersen rekabetçi maçlar için uzaklaştırma cezası (Cooldown) alırsın.
    Oyunu yarıda bırakma
    Takım arkadaşına zarar vererek öldürme
    Sık aralıklarla maçtan birini kickleme için oylama sunmak
    Maçta oynamama ya da kabul ettiğin maçta sunucuya girmeme

Üsttekilerin dışında
    Hile, sistem dosyalarıyla oynama, sana her hangi bir avantaj kazandıracak yazılımsal program ya da script kullanırsan VAC (Valve Anti-Cheat) ban yersin.
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Yani kısacası küfürden VAC ban yemeyiz değilmi?
  • Delici21 D kullanıcısına yanıt
    Kısacası şimdi sana küfret bir şey olmaz dememi bekliyorsan yanılıyorsun.
    İngilizce küfür edersin herifin biri tonla screenshot alır şikayet eder vs.
    Küfürden banlanma yok bildiğim kadarıyla
    Overwatch olayı bendede var ama overwatch nedir bilenler için izlediğin maçta oyuncu isimleri ve oyun içi yazışmalar gösterilmiyor. Overwatch yüzünden afk kalırsan ya da arkadaşına zarar verirsen falan anti-social davranışlar içerisinde bulunursan kasıtlı bulunabilirsin.
    Küfür etmesen azalmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.