Şimdi Ara

Cs Go'da Ücretsiz/Komisyonsuz Takas Nasıl Yapılır? (Reklam Değildir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz gibi bazı sitelerden skin takası vs. yapabiliyorsunuz fakat bu siteler yüksek miktarlarda(en azından Türkiye şartlarında yüksek miktarlar) komisyon kesmekte. Benim anlatmaya çalıştığım şekilde herhangi bir komisyon vs. vermeden takas yapabiliyorsunuz. İnternetten baktığım, araştırdığım kadarıyla da bu tarz bir video bulamadım bu yüzden de kendim bir video yapmaya karar verdim. Video içeriğinde; komisyonsuz takas nasıl yapılır, itemlerin ortalama satış fiyatlarına nereden bakılır ve item float değerleri nasıl ve nereden öğrenilir gibi konulara değinmeye çalıştım. Umarım işinize yarar.

Ben bu tarz takas işlerini 2015'den beri yapmaktayım, bu şekilde itemleri katlayıp(zarar ettiğim zamanlar da oldu tabii ki) forumdan veya forum dışından sattığım da çok oldu, referanslarımdan da bunları görebilirsiniz. Bu konuda tecrübeli olduğumu düşündüğüm için de tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Video linki:

Bu arada video işlerinde yeniyim, seste bazı sıkıntılar yaşadım bu yüzden kusura bakmayın. Ayrıca vakit buldukça Cs Go ile ilgili bilgilendirici tarzda(hem oyun içi ve hem de oyun dışı) videolar yapmaya çalışacağım. Bunu da not olarak söylemek istedim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

• lounge kapandıktan sonra botlarla değil insanlarla takas yapılan tek site burası sanırım

1.5 yıldır ben de sadece burayı kullanıyorum, oldukça güzel site.

video da güzel açıklayıcı olmuş eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 17 Ocak 2021; 14:1:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falterubbix

lounge kapandıktan sonra botlarla değil insanlarla takas yapılan tek site burası sanırım

1.5 yıldır ben de sadece burayı kullanıyorum, oldukça güzel site.

video da güzel açıklayıcı olmuş eline sağlık

Teşekkür ederim :)

• Bu konuyla alakası yok ama Overpass için birkaç bilinmeyen veya az bilinen smoke videosu çektim. Umarım yararlı olur.

• Açıklayıcı, güzel video olmuş. Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.