Şimdi Ara

CS GO Ekrandaki Uyarı Yazısını Kapatma!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık oyunu bıraktırma noktasına kadar getirdi.Yerden silah aldın,Bomba kuruldu,Arkadaşını Vurdun,Silahı otomatik moda aldın vs. crosshairin ortasını kaplayan bu uyarı yazılarını nasıl kapatabiliriz.Son güncellemeden sonra ekranda daha fazla kalmaya başladı.Oyun talimat iletilerini kastetmiyorum.Ekranın ortasında çıkan uyarı yazılarını kastediyorum.Bu yazılar çıkacaksa bile ekranın ortasında değil kenarda köşede çıkmasını sağlayacak bir komut vs. var mı.Oyundan soğuttu iyice.Adamla çatışırken yerden başka silah alıyorum 5 sn ekranda kalıyor yerden silah aldın diye.O kadar aradım ama bulamadım bunu kapatmanın yolunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balian De Ibelin -- 25 Aralık 2013; 1:34:39 >

• Options da kapatmak için bir ayar yok updateden sonra belirli ekran çözünürlüğünde oynayanların başına geldi galiba ,ben dahil baya kişi şikayetçi , oyunun içinden ekran çözünürlüğünü değiştir belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Options da kapatmak için bir ayar yok updateden sonra belirli ekran çözünürlüğünde oynayanların başına geldi galiba ,ben dahil baya kişi şikayetçi , oyunun içinden ekran çözünürlüğünü değiştir belki düzelir.

Değişen bişey olmuyor hocam.1080p ye alsam biraz daha küçülüyor ama önemli olan bu aptal şeyin çıkmaması yada farklı yerlerde çıkması.Arkadaş yerden silahı aldığım zaman yerden silah aldın diye neden saçma bir uyarı veriyorsun.CS GO nun resmi forumu var mı.Oraya açim en azından konuyu.Belki bir komut yazısı vardır.
  • Steam e ticket atabilirsin , 10 gün içinde cevap veriyorlar genelde.
  • Sorun dünkü update'den sonra düzeltildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.