Şimdi Ara

WİN 10 HOME UPTADE KAPATMA VE ERİŞİM ENGELLENDİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WİN 10 HOME UPTADE KAPATMA VE ERİŞİM ENGELLENDİ SORUNU

Merhaba Arkadaşlar Win 10 Home Kullanıyorum Önüme Hep Win 10 Güncellemesi geliyor 1 kere güncelledigimde Bilgisayar da ses sorunları olmuştu ve ben geri almıştım ama tekrardan hala ısrarla güncelleme geliyor İlk zamanlar Hizmetler kısmından devre dışı bırakıp durduruyordum buna iznim vardı ama hep tekrar aktif edip kendini Bildirim gönderiyor ve bu sefer Hizmetler kısmındaki Erişimi engellemeye başladı Komut istemindede erişimimi engelliyor ''WUB'' Programı ile Devre dışı bıraktım ama Hala çalışıyorum ve güncelleme için Bildirim gönderiyor ve erişimimi heryerden engelliyor Denemedigim Yöntem Kalmadı lütfen yardım edin 5 Gündür uğraşıyorum

• Windows tuşu+R > msconfig > Hizmetler >Oradan Windows update'yi devre dışı bırakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Windows tuşu+R > msconfig > Hizmetler >Oradan Windows update'yi devre dışı bırakın.
    Üsttede Açıkladıgım gibi Ordaki Tiki kaldırıyorum Uygulaya basınca tekrardan Tiki kendi koyuyor buna izin vermiyor her yolu denedim Bilgisayarı kırmak üzereyim..

Güncelleştirme ile ilgili bütün Komutların erişimini engelledi hiç bir şey yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasoelys -- 30 Eylül 2019; 14:58:25 >
  • Jasoelys J kullanıcısına yanıt
    Windows tuşu + R > lusrmgr.msc > Kullanıcılar > Administrator hesabına çift tıklayın. Hesap Devre Dışı yanındaki tiki kaldırıp uygula yapın. Oturumu kapatıp Administrator hesabına geçiş yapın. Ve aynı işlemleri bu hesabın içinde deneyin.

Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 30 Eylül 2019; 17:9:23 >
  • quote:

Windows tuşu + R > lusrmgr.msc > Kullanıcılar > Administrator hesabına çift tıklayın. Hesap Devre Dışı yanındaki tiki kaldırıp uygula yapın. Oturumu kapatıp Administrator hesabına geçiş yapın. Ve aynı işlemleri bu hesabın içinde deneyin.

Kolay Gelsin
    WİN 10 HOME UPTADE KAPATMA VE ERİŞİM ENGELLENDİ SORUNU

Burdada Böyle diyor Denetim Masasında Tek bi Hesap var

Sistem bayağı bir su geçirmez tarzı birşey olmuş. Ben sorunsuz yapabiliyorum. Sizin kurduğunuz yazılımıda sanırım bilgisayarcı kurmuş. Bende de bilgisayarcının kurduğu yazılım varken böyle birşey yapamıyordum.

• quote:

Sistem bayağı bir su geçirmez tarzı birşey olmuş. Ben sorunsuz yapabiliyorum. Sizin kurduğunuz yazılımıda sanırım bilgisayarcı kurmuş. Bende de bilgisayarcının kurduğu yazılım varken böyle birşey yapamıyordum.
    Sıfır bilgisayar ya deli olucam 5 gündür uğraşıyorum yokmudur bunun çözümü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanıdığım arkadaşlarımı çağırayım.

@Mexess @Maxpayne53

• quote:

Tanıdığım arkadaşlarımı çağırayım.

@Mexess @Maxpayne53
    El Birliğiyle Çözelim bro Kaç gündür mağdurum ya
  • Sanırım 1903 öncesi bir sürüm kullanıyorsunuz. Sistem lisanslı mı hangi sürüm olduğunu belirtmemişsiniz!

1903'te Windows Update hizmetine ek olarak Windows Update Medic adında bir hizmet daha var. Bu hizmet ise Windows Update sorunlarını takip edip onarmaya yarayan ek bir hizmet olarak eklendi.

Her zaman tavsiyem Windows 10 için sistemin güncellenmesi yönündedir. Tabi tercih meselesi ancak özellikle yeni sistemlerde güncellemenin tamamen kapatılmasını şahsen önermiyorum.

Üst kısım bilgilendirme ve öneri içindir.

Sorunu çözmek için ilk olarak tüm update ayarlarını otomatik ve çalışıyor şekilde ayarlayın. Program yardımı ile kapattığınız ayarları tekrar aynı programlar ile aktif olacak şekilde açın. Bunları yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatmayı unutmayın.

Daha sonra update ayarlarını sıfırlayın. Sıfırlama işleminden sonra sistemi yeniden başlatın. Sonrasında Update onarma işlemini gerçekleştirin. Bu işlemden sonra yine sistemi yeniden başlatın. Sıfırlama için gerekli dosyayı aşağıda paylaşacağım.

Bu işlemlerden sonra hizmetleri açın. Windows update hizmetini durdur yapın. Devre dışı değil sadece durdur yapın. Sonra C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünün içeriğini açın ve klasör içindeki herşeyi silin. Windows update durdur yapmazsanız o an çalışan hizmetten dolayı herşeyi silmez. Bu bölüm windows update için oluşturulan dosyaların tutulduğu yer. Daha sonra update yaparsanız otomatik yine oluşturuyor o konuda sıkıntınız olmasın.

Buraya kadar yapılanlar bilmeden sebep olunan hataları düzeltmek içindi. Belliki çok uğraşmışsınız ve hata oluşmuş. Bu hatalar çözülmeden bazı sorunları çözmek sorun olabilir. O yüzden bu şekilde düzeltme yolunu önerdim.

Bütün bunlardan sonra hizmetlerden manuel olarak durdur ve devre dışı yapın. Ek olarak WUB'ta kullanabilirsiniz. Ek program olarak DWS kullanabilirsiniz. DWS indirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın. Tools sekmesinden Windows Update Disable ile kapatın. Sistemi yeniden başlatın.

Aslında Windows Ayarlar kısmından Windows Güncelleme sekmesine gelip 1 yıl boyunca erteleyedebilirsiniz.

Üstteki önerilerden önce DWS ile kapatmayı deneyin. Olmazsa update onarma işlemlerini yapıp öyle DWS ile deneyin. Yine olmazsa anlattıklarımın tamamını yapıp öyle kontrol edin.

Windows Update Sıfırlama ( Yönetici Olarak Çalıştırın) :
    dosya.co
    İndir Windows Update Sıfırlama rar
    https://dosya.co/ensl37bshh2h/Windows_Update_Sıfırlama.rar.html

DWS (Destroy Windows 10 Spying 1.0.2.0 / Yönetici Olarak Çalıştırın) :
    www.majorgeeks.com
    Download Destroy Windows 10 Spying - MajorGeeks
    https://www.majorgeeks.com/files/details/destroy_windows_10_spying.html

Şahsen bildiğim ve kullandığım, olumlu sonuç aldığım yöntem ve programları yazdım hocam. Yinede sorun devam ederse ek seçeneklere tekrardan bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Sanırım 1903 öncesi bir sürüm kullanıyorsunuz. Sistem lisanslı mı hangi sürüm olduğunu belirtmemişsiniz!

1903'te Windows Update hizmetine ek olarak Windows Update Medic adında bir hizmet daha var. Bu hizmet ise Windows Update sorunlarını takip edip onarmaya yarayan ek bir hizmet olarak eklendi.

Her zaman tavsiyem Windows 10 için sistemin güncellenmesi yönündedir. Tabi tercih meselesi ancak özellikle yeni sistemlerde güncellemenin tamamen kapatılmasını şahsen önermiyorum.

Üst kısım bilgilendirme ve öneri içindir.

Sorunu çözmek için ilk olarak tüm update ayarlarını otomatik ve çalışıyor şekilde ayarlayın. Program yardımı ile kapattığınız ayarları tekrar aynı programlar ile aktif olacak şekilde açın. Bunları yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatmayı unutmayın.

Daha sonra update ayarlarını sıfırlayın. Sıfırlama işleminden sonra sistemi yeniden başlatın. Sonrasında Update onarma işlemini gerçekleştirin. Bu işlemden sonra yine sistemi yeniden başlatın. Sıfırlama için gerekli dosyayı aşağıda paylaşacağım.

Bu işlemlerden sonra hizmetleri açın. Windows update hizmetini durdur yapın. Devre dışı değil sadece durdur yapın. Sonra C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünün içeriğini açın ve klasör içindeki herşeyi silin. Windows update durdur yapmazsanız o an çalışan hizmetten dolayı herşeyi silmez. Bu bölüm windows update için oluşturulan dosyaların tutulduğu yer. Daha sonra update yaparsanız otomatik yine oluşturuyor o konuda sıkıntınız olmasın.

Buraya kadar yapılanlar bilmeden sebep olunan hataları düzeltmek içindi. Belliki çok uğraşmışsınız ve hata oluşmuş. Bu hatalar çözülmeden bazı sorunları çözmek sorun olabilir. O yüzden bu şekilde düzeltme yolunu önerdim.

Bütün bunlardan sonra hizmetlerden manuel olarak durdur ve devre dışı yapın. Ek olarak WUB'ta kullanabilirsiniz. Ek program olarak DWS kullanabilirsiniz. DWS indirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın. Tools sekmesinden Windows Update Disable ile kapatın. Sistemi yeniden başlatın.

Aslında Windows Ayarlar kısmından Windows Güncelleme sekmesine gelip 1 yıl boyunca erteleyedebilirsiniz.

Üstteki önerilerden önce DWS ile kapatmayı deneyin. Olmazsa update onarma işlemlerini yapıp öyle DWS ile deneyin. Yine olmazsa anlattıklarımın tamamını yapıp öyle kontrol edin.

Windows Update Sıfırlama ( Yönetici Olarak Çalıştırın) :
    dosya.co
    İndir Windows Update Sıfırlama rar
    https://dosya.co/ensl37bshh2h/Windows_Update_Sıfırlama.rar.html

DWS (Destroy Windows 10 Spying 1.0.2.0 / Yönetici Olarak Çalıştırın) :
    www.majorgeeks.com
    Download Destroy Windows 10 Spying - MajorGeeks
    https://www.majorgeeks.com/files/details/destroy_windows_10_spying.html

Şahsen bildiğim ve kullandığım, olumlu sonuç aldığım yöntem ve programları yazdım hocam. Yinede sorun devam ederse ek seçeneklere tekrardan bakarız.
    Bunları yapabilmem İçin erişim engeli olmaması gerekiyor benim şuan erişim engeli var devre dışı bırak durdur yerlerine dokunamıyorum en son sinirlenip güncellestir ve yeniden baslat demisdim yeniden başlattı hiç bir şey yapmadan ve şuan güncelleme gitti ama Tekrar gelicek napacagımı bilmiyorum Windows 10 Home Lisansı sürüm böyle devam ederse Windows 10 Pro ya geçecegim

Bende Home sürümü kullanıyorum. Herhangi bir engelleme söz konusu değil. Virüs ya da yaptığınız (bilmeden yapmış olabilirsiniz) bir ayar ya da reg kaydı buna sebep olmuş sanırım. Home ve diğer sürümler arasında (pro-enterprise vs.) yetkilendirme konusunda hiçbir fark yok. Yani sürüm kısmı sizi yanıltmasın. Format atarsanız yine home öneririm. Ancak hangi sürüm olursa olsun format sonrası fark olmaksızın yetkilendirme sorunu yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Bende Home sürümü kullanıyorum. Herhangi bir engelleme söz konusu değil. Virüs ya da yaptığınız (bilmeden yapmış olabilirsiniz) bir ayar ya da reg kaydı buna sebep olmuş sanırım. Home ve diğer sürümler arasında (pro-enterprise vs.) yetkilendirme konusunda hiçbir fark yok. Yani sürüm kısmı sizi yanıltmasın. Format atarsanız yine home öneririm. Ancak hangi sürüm olursa olsun format sonrası fark olmaksızın yetkilendirme sorunu yaşamazsınız.
    Önüme Hep sorun cıkarıyor ama home Proda böyle bir şey yok diyorlar
    Sizin yaşadığınız sorun modifiye sistemlerde, virüslü sistemlerde ya da bilinmeden yapılan işlemlerde ortaya çıkan sorunlar genelde. Windows 10'a gelirsek eğer sürekli güncelleme alan bir sistem zaten. Size tavsiyem orjinal iso dosyasını indirip kendiniz temiz kurulum yapın. Grup İlkesi ayarlarından Windows Update ayarını İndirme ve Yükleme İçin Uyar olarak ayarlayın. Güncelleme geldiği zaman sadece size bildirir ve indirmez. Siz müsait olunca kurarsınız, kontrolünüzde olur. Ek olarak Windows Ayarlar/Update Ayarlarından 1 yıla kadar özellik güncellemelerinide ertelerseniz kafanız rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.