Şimdi Ara

Cs go fatal error failed to connect with local steam client process sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunu kabaca yazdım her cs go ya girdiğimde oyun açılmıyor bu hatayı veriyor güncellemeleri kontrol edin diyor fakat kontrol ettiğimde güncel gözüküyor yerel dosyaların bütünlüğünü birkaç kez doğruladım steamı silip tekrar yükledim ama nafile halen aynı sorun var aranızda buna bir çözümü olan varsa çok sevinirim Cs go fatal error failed to connect with local steam client process sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Counter-Strike: Global Offensive'de "Failed to Connect with Local Steam Client Process" Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Failed to Connect with Local Steam Client Process" hatası, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyuncularının karşılaşabileceği yaygın bir sorundur. Bu hata, oyun sunucusuna bağlanırken bir sorun olduğunu gösterir.

Nedenleri:

Bu hataya aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörler neden olabilir:

• Steam istemcisinin güncel olmaması
    • Steam guard'ın devre dışı olması
    • Çatışan yazılımlar veya güvenlik duvarı ayarları
    • Bozuk oyun dosyaları

Çözümleri:

Bu hatayı çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım vardır:

• Steam İstemcisini Güncelle: Steam istemcisinin en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
    • Steam Guard'ı Etkinleştir: Steam hesabın için Steam Guard'ın etkinleştirildiğini kontrol et.
    • Çatışan Yazılımları Kapat: Arka planda çalışan ve CS:GO ile çakışabilecek yazılımları kapat.
    • Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Ayarlarını Kontrol Et: Güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımlarının CS:GO'ya erişimi engellemediğini kontrol et.
    • Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam kütüphanende CS:GO'ya sağ tıkla, "Özellikler"i seç, "Yerel Dosyalar" sekmesine git ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" düğmesine tıkla.
    • CS:GO'yu Yeniden Yükle: Tüm diğer çözümler başarısız olursa, CS:GO'yu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Bu adımları izleyerek çoğu durumda "Failed to Connect with Local Steam Client Process" hatasını çözebilirsin. Sorun devam ederse, Steam destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ban yiyeceksin geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gocs G kullanıcısına yanıt
    Sebep herhangi bir hile kullanmadım hani kullansam söylerim bu vac te hileci dışında herkesi buluykr herhalde

• Up

• Şakala steama. Exe ye gir sağ tıkla yönetici çalıltır olmadı uyumluluk eindows 7 yap olur steam cleanar mı ne var dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.