Şimdi Ara

Cs Go İçin Logitech G230 Kulaklık Alsam Güzel Ses Kasılır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sourman

aldığıma pişman oldum 2 ay kullandım kenara fırlatıp attım bildiğin çöplük.. şuan thermaltake ttesports 5.1 kullanıyorum eğer iyi bir kulaklık istiyorsan birazcık paraya kıymalısın dostum en kötü ihtimalle g430 du sanırım g230un mavisi bi 100 lira daha pahalı olacak onu al.

kardeşim g230la hic mi ses kasılmıyor o kadar mı kotu? valla kullananların %80i guzel dıyor?
  • ben memnun kalmadım dostum eğer illa alacam diyorsan benimki pırıl pırıl sıfır gibi 2 ay yarım yamalak kullandım faturası var istersen yarı fiyatına vereyim sana :)
  • Surround 7.1 15.000 dpili bi mouse gibidir bir işe yaramaz :) Hyperx cloud II var kapalı oynuyorum 7.1
  • G230 guzel Kulaklık ancak forumdaki amazon konusunu incele yilbasi sebebiyle güzel bir indirim yakalayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıldır G230 kullanıyorum.

+Temiz ses.
    +Resmen kafanda olduğunu unutturan rahat tasarımı. (Bazı kulaklıklar bir süre kullandıktan sonra kulakları acıtıyor. G230 10 saat kullansan bile en ufak sıkıntı yaratmıyor.)

-Mikrofonu bazen cızırtı yapıyor.
    -Bilgisayarında iyi bir ses kartı yoksa kulaklıktan çok yüksek ses alamıyorsun.

CS oynarken ses kasmak için bir kere oyunun sesinin biraz fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Birazda dikkat gerektiriyor sanırım. Ben G230 ile daha yanlış tahminde bulunmadım ses kasarken. Rütbem iyi bir rütbe olmamasına rağmen sadece ses kasmanın ekmeğini yemişliğim var. Aynı şekilde, aynı kulaklığı kullanan arkadaşım daha adamın sağdan mı soldan mı geldiğini anlayamıyor, ben info veriyorum nereden geldiğini.

Özetle eskilerine rağmen artıları için alınabilecek bir kulaklık bence. Uygun fiyata bulmak gerekiyor. Kulaklık 160 lira civarında satılıyor. Bence eder en fazla 120-130 lira. 160 liraya alırsan seni üzmez orası ayrı.

• Bendede G230 var ve çok memnunum. ki ben yurtdışından almıştım 70 TL'ye ( tanıdık ile )

o fiyata en iyisi bence açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Amazondan g430 tavsiye ederim yilbasi indirimlerini bekleyip takip edebilirsiniz

kardesim bu yabancı site ama? sipariş versem kaç gunde gelir ve guvenilir mi? ve burda cokmu ucuz oluyor acaba?

Black friday de 35 dolara düşmüştü şuan 55 dolardan satılıyordu en son en pahalı 60 dolara alırsın amazondan güvenilir bir sitedir merak etme 7 8 güne gelir öyle 1ay 2 ay bekletme falan yapmazlar kargo parası 5 dolar diye hatırlıyorum bak forumda amazon rehberi konusu var dı tr den kat kat daha ucuza alırsın her şekilde . Gümrükte takılmıyor

çakma ürün çıkma olasılığı tahminen % kaç kardeşim birtek bundan tırsıyorum?

Amazon'unun sattığı urun ise %0

Trdeki hiçbir siteye güvenmem amazona güvendiğim kadar. Amazon icin yapılmış yorumları okuyabilirsiniz. Gönül rahatligiyla alabilirsiniz hocam hiç merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wispe

Surround 7.1 15.000 dpili bi mouse gibidir bir işe yaramaz :) Hyperx cloud II var kapalı oynuyorum 7.1

Onca 160 tl vericez onuda zar zor ayarlayabıldim ve hic ses kasamıcaz mı kardesım? ne denli kotu?
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    c.s. go icin mi kullanıyorsun kardesım? ve oyleyse nasıl iyi ses kasabılıyormusun?
  • Sitenin Hoparlör Ses Kartı Kulaklık bölümünde ikinci el sıfır ayarında kulaklık satanlar var bir bakmanı öneririrm ben bi arkadaştan aldım gayet memnunum.
  • zaten cs go için aldım. önceki philipsti. evrim değiştirdim gerçekten. o fiyata bence en iyilerinden biri. bence alınabilir.
  • Ben geçen sene almıştım 130tlye teknosadan hala kullanıyorum tavsiyede ederim yanlız mikrofonla kayıt yaparken arkada parazit oluyor azıcık onun dışında oyun içinde iyi ses kasılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

zaten cs go için aldım. önceki philipsti. evrim değiştirdim gerçekten. o fiyata bence en iyilerinden biri. bence alınabilir.

yani kardeşim keske biraz daha sabredipte 5+1 yada 7+1 alsaydım diye pişman olurum korkusu var bir TEK yoksa diğer konularda testleri geçen bir model.
  • g230 için kullandığınız bi yazılım var mı ?
  • ben 6 ay önce almıştım kulaklık olarak ses kasmakta sorun yok ama migrafonunda sorun var ses çok uzaktan geliyor. araştırdım genelde g230 larda sorun varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.