Bildirim
Cs Go İçin Logitech G230 Kulaklık Alsam Güzel Ses Kasılır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastMaus -- 29 Aralık 2015; 20:32:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fastMaus
G230 güzel kulaklık ama bunlarda 7.1
http://www.hepsiburada.com/trust-gxt-340-oyuncukulakustu-kulaklik-19116-p-BD802032
http://www.hepsiburada.com/snopy-rampage-sn-rw3-usb-7-1-titresimli-oyuncu-gumus-gri-mikrofonlu-kulaklik-p-BDUCZLKCSNRW3GMUS
Peki kardeşim g230 5.1 mi ve eğer öyleyse bu ozellıgı kullanmak icin ozel bir ses kartı lazım mı yoksa anakartın ses kartı ozelliği ilede oluyor mu?
-
Hocam uzun süreli düşünüyorsanız G230 almayın benim ortalama 1yıl 3 ay filan oldu şuan kulaklık berbat halde mikrofonu filan çok bozulmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazondan g430 tavsiye ederim yilbasi indirimlerini bekleyip takip edebilirsiniz
3 yildir kullaniyorum ilk gunku gibi duruyor.
msi laptopta altin jack ve thx ile olaganustu ses veriyor. ama telefonda kullanirken sesi kotu mesela
5.1 ses kartı alarak Stereo kulaklıktan 5.1 ses alamazsın. Bunun için kulaklığın bunu desteklemesi gerekir. Ama bunun için yazılımsal çözümler var Sound Blaster Cinema 2 gibi ama bunu ses kartının desteklemesi gerek.
https://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA
Gerçek 5.1 kulaklıklar va piyasada ve her şey uyumlu olduğunda 5.1 ses alabiliyorsun.
technopat => aLıntı !!! -
quote:
Orijinalden alıntı: ProVival
Amazondan g430 tavsiye ederim yilbasi indirimlerini bekleyip takip edebilirsiniz
kardesim bu yabancı site ama? sipariş versem kaç gunde gelir ve guvenilir mi? ve burda cokmu ucuz oluyor acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
3 yildir kullaniyorum ilk gunku gibi duruyor.
msi laptopta altin jack ve thx ile olaganustu ses veriyor. ama telefonda kullanirken sesi kotu mesela
hocam sen bu kulaklıgı cs go oynarken mi kullanıyorsun? cs go icin alıcam güzel ses kasılıyor mu ? -
evet. bende sorun yok gayet guzel ama begenmeyenler de var ona gore dusun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 29 Aralık 2015; 22:01:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: onr1221
quote:
kardesim bu yabancı site ama? sipariş versem kaç gunde gelir ve guvenilir mi? ve burda cokmu ucuz oluyor acaba?
Black friday de 35 dolara düşmüştü şuan 55 dolardan satılıyordu en son en pahalı 60 dolara alırsın amazondan güvenilir bir sitedir merak etme 7 8 güne gelir öyle 1ay 2 ay bekletme falan yapmazlar kargo parası 5 dolar diye hatırlıyorum bak forumda amazon rehberi konusu var dı tr den kat kat daha ucuza alırsın her şekilde . Gümrükte takılmıyor -
quote:
quote:
quote:
kardesim bu yabancı site ama? sipariş versem kaç gunde gelir ve guvenilir mi? ve burda cokmu ucuz oluyor acaba?
Black friday de 35 dolara düşmüştü şuan 55 dolardan satılıyordu en son en pahalı 60 dolara alırsın amazondan güvenilir bir sitedir merak etme 7 8 güne gelir öyle 1ay 2 ay bekletme falan yapmazlar kargo parası 5 dolar diye hatırlıyorum bak forumda amazon rehberi konusu var dı tr den kat kat daha ucuza alırsın her şekilde . Gümrükte takılmıyor
çakma ürün çıkma olasılığı tahminen % kaç kardeşim birtek bundan tırsıyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
evet. bende sorun yok gayet guzel ama begenmeyenler de var ona gore dusun
herkez bu kulaklıgı öve öve bitiremiyorlar.Kafamda soru işareti bırakan konu stereo bir kulaklık nasıl bu kadar güzel ses kasıyor onu anlamış değilim? oyun ıcın 5.1 onemli değilmidir? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Black friday de 35 dolara düşmüştü şuan 55 dolardan satılıyordu en son en pahalı 60 dolara alırsın amazondan güvenilir bir sitedir merak etme 7 8 güne gelir öyle 1ay 2 ay bekletme falan yapmazlar kargo parası 5 dolar diye hatırlıyorum bak forumda amazon rehberi konusu var dı tr den kat kat daha ucuza alırsın her şekilde . Gümrükte takılmıyor
Amazon dan satın alırsanız çakma ürün olmaz diye biliyorum . Amazonun şu ana kadar çakma ürün sattığını görmedim
http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1451420725&sr=1-1&keywords=g430
mesela böyle satıcılardan alma amazon tarafından stoğa çıkmasını bekle
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1451420725&sr=1-2&keywords=g430
mesela son attığım link g930 ships and sold from amazon yazıyor böyle ürünlere bakmalısın amazon satıyorsa her türlü güvenebilirsin çakma ürün falan olmaz
Edit : Reklam yapıyo gibi durdum .D amazon benim için en iyi online alışveriş sitesi bu yüzden böyle konuştum eğer araştırırsan amazondan ürün satın alanların memnun kaldığını görürsün müşteri hizmeti falan harika yanlışlıkla indirimi bitince msi ge72 apache pro satın almıştık iade ettiler saolsunlar 1 gün sonra farketsekte . Tr siteleri mesela böyle konularda bi kere aldınız şu vergiyi ödemelisiniz falan diyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProVival -- 29 Aralık 2015; 22:30:58 >
-
daha iyi olsa bile cok da gerekli degil demekki. ben 5.1le kasamıyorum kulagim alisik degil. 160 liraya kaliteli 5.1 bulurum diyosan alabilirsin :D
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Amazon dan satın alırsanız çakma ürün olmaz diye biliyorum . Amazonun şu ana kadar çakma ürün sattığını görmedim
http://www.amazon.com/Logitech-Surround-Gaming-Headset-Technology/dp/B00CQ35C1Q/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1451420725&sr=1-1&keywords=g430
mesela böyle satıcılardan alma amazon tarafından stoğa çıkmasını bekle
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1451420725&sr=1-2&keywords=g430
mesela son attığım link g930 ships and sold from amazon yazıyor böyle ürünlere bakmalısın amazon satıyorsa her türlü güvenebilirsin çakma ürün falan olmaz
Edit : Reklam yapıyo gibi durdum .D amazon benim için en iyi online alışveriş sitesi bu yüzden böyle konuştum eğer araştırırsan amazondan ürün satın alanların memnun kaldığını görürsün müşteri hizmeti falan harika yanlışlıkla indirimi bitince msi ge72 apache pro satın almıştık iade ettiler saolsunlar 1 gün sonra farketsekte . Tr siteleri mesela böyle konularda bi kere aldınız şu vergiyi ödemelisiniz falan diyolar
simdi ben bu g930u alsam üstüne vergi falan biner mi kardesım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digniity -- 29 Aralık 2015; 22:40:06 >
-
70 dolar oldugu icin binmez diye biliyorum 75 euro ustuydu heralde
konuyla nispeten alakalı olarak, 29 kasım'da amazon'dan logitech g930 wireless headset aldım. headset 210 liraya mal oldu, ki vatan'da 600 lira sanırım, kargo ücretiyle birlikte 245 lira oldu toplam. sipariş verdiğimde iki günlük ve ekstra ücretli kargo yerine normal kargoyu seçtim.
18 aralık olarak tahmini teslim tarihi verildi. 2 aralık'ta istanbul'daydı kargo, 7 aralık gibi falan da kayseri'de (erzurum'dayım). fakat gel gör ki kayseri'den bu tarafa bir türlü geçemedi. bu zaman oldu hala kayseri'de görünüyor. track sayfasında da 31'ine kadar eline ulaşmazsa bize replacement yahut refund için dön yazıyor. replacement yahut refund ile ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum ama replace edilen ürünün elime ulaşacağı da muamma. yani amazon ile ilgili böyle sıkıntılar da olabiliyor, bilinsin. bakalım yarın gelmezse, ki gelmeyecek gibi görünüyor, ne yapacağım.
-
Amazon müşteri memnuniyetinde bir numaradır. Bunu bi geçelim. 230 kullanıyorum sıkıntı yok. Mikrofon iyi kulaklık kaliteli ses de kasılıyor -
aldığıma pişman oldum 2 ay kullandım kenara fırlatıp attım bildiğin çöplük.. şuan thermaltake ttesports 5.1 kullanıyorum eğer iyi bir kulaklık istiyorsan birazcık paraya kıymalısın dostum en kötü ihtimalle g430 du sanırım g230un mavisi bi 100 lira daha pahalı olacak onu al.
Benzer içerikler
- faceit arkadaş ekleme
- panel nasıl kullanılır
- cs 1.6 restart kodu
- cs 1.5 cfg
- counter strike bot ekleme
- cs2 kan silme kodu
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps arttırma
- cs go sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X