Şimdi Ara

Cs go için mouse tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime 20-20.5 cm claw ve finger karışık tutuyorum ama palm hiç tutmuyorum. Şu an elimde zowie fk2 var yeni satın aldım fakat memnun değilim sanki küçük geliyor ve kablosuz fareye geçmek istiyorum. Logitech g305 satın almak istiyorum fakat elim büyük diye tereddüt ediyorum sizce zowie fk1 mi logitech g305 mi ? Başka önerilere de açığım. Gameekstra gibi yerlere uzak olduğum için gidip deneme imkanım çok zor.

• eliniz büyük. küçük ve yüksekliği az olan mouse kullanmayın g305 sakın almayın. zowielerden ec2-a ec2-b veya s1. logitech ten g403. tamamen tercih meselesi. g403 elinize tam uyar diye düşünüyorum.

steelseries rival 3 diye model çıkardı claw finger tip tutanlar için. sensörü çok iyiye benziyor cs için. amazonda 29$ fiyatı var. ama tam tutuş pozisyonunuzu bilmiyorum fk2 küçük geldiyse oda küçük gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 30 Ocak 2020; 19:10:36 >
  • Teşekkürler cevap için g403 boyutlarına baktım da zowie fk2 ile aynı 124 mm fk1 veya zowie za1 mi geçmeliyim acaba sanırım uzakta olsa bir ara gidip denemem gerekiyor.
  • Mx518
  • Everkensh1 E kullanıcısına yanıt
    g403 fk2'den büyük mouse. uzunluk olarak aynı ancak daha yüksek ve geniş avuca tam oturuyor. büyük eliniz varsa zowie fk serisi almayın parmaklarınız mousepade değer yükseklikleri 36-37mm fk2 ve fk1'in.
  • ss rival 300
  • g403 kullanıyorum çok memnunum.
  • steelseries rival 100 yada 110 önerebilirim hem ucuz hemde kaliteli bir mouse ben 3 senedir kullanıyorum rival 100 hiç bir sıkıntısını görmedim hem rahat hem hafif tam fps oyun ürünü
  • G305 sakın alma eline uymaz ben küçük mouse kullandigim halde bana bile bana çok alçak geldi. Aklinda zowie varsa gameekstra ya gidersen dene oldukca büyük zowieler var biri mutlaka uyar eline. Gameekstrada zowie disinda mouse yok deneyebilecegin. G403 gördüm bikac asus var razer deathadder var baska hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 18 Şubat 2020; 14:20:9 >
  • Hp pavilion 200 5JS07AA kullanıyorum. Kendime göre ayarladım. Gayet memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.