Merhaba arkadaşlar elimde fazlalık oyuncu ekipmanları bulunmakta bunları cs go item / skin leri ile takas etmek istiyorum aklımda belirli bir şey yok amacım boşta durduğu için değerlendirmek oyüzden tekliflerinizi bekliyorum özelden veya konuya mesaj atarkta belirtebilirsiniz tekliflerinizi lütfen akla mantığa uyan teklifler yaparsanız sevinirim Elimdeki Ekipmanlar : Razer Kraken 7.1 Chroma Kulaklık (sıfırdan farksız garantili 1 aylık 1 saat bile kullanılmadı) Sennheiser Game Zero Kulaklık (sıfırdan farksız kutusunda hiç kullanılmadı neredeyse garantili) Steelseries Sensei RAW Glossy (1-2 ay kullanıldı çok iyi durumda garantisi devam ediyo)
İnternetten sıfır fiyatlarını öğrenebilirsiniz bana mantıklı teklifler atarsanız 2 tarafında istedigini uygun fiyata ve değere elde edecegine inanıyorum amacım kar sağlamak değil tamamen değerlendirmek bu ekipmanlardan alıcak arkadaşlarada uygun biçimde yararlanmasını sağlamak istanbuldayım istanbul içinde elden yaparız isteyenlere resimlerinide atarım yada değerli bir envantere sahip olan arkadaşlar için farkınıda tl olarakta konuşur hallederiz
Satın almak isteyen arkadaşlarda olursa mesajdan iletişime geçebilirler.
Merhaba , Mouse için görüşebiliriz. Güvenilirlik açısından steam linkinizi paylaşır mısınız ? Benim Linklerim imzamda mevcut. İsterseniz özelden telefon bırakın konuşalım.