Şimdi Ara

## CS:GO - Kullanıcı Opsiyonları ## 24.04.2019 Güncel (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
29
Favori
251.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu cl_bob olayları daha iyi oynamaya sebep oluyormu, 1.5te baya işe yarıyordu sanki ? Ona göre kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Hocam bu cl_bob olayları daha iyi oynamaya sebep oluyormu, 1.5te baya işe yarıyordu sanki ? Ona göre kullanıcam.

Teorik olarak kesinlikle hayır.

Ama psikolojik olarak öyle rahat ediyorsanız oyununuz da iyi şekilde etkilenecektir tabii ki.

İyi bayramlar.
  • Bu silah satın alma menüsünü en eski satırlı şekle döndürebilir miyiz. Ben 10 yıl önce oynadığım gibi visual arayüz olmadan silah almak istiyorum.
  • Arkadaşlar ben oyuna giriyorum sanki shift tuşu basılıymış gibi ilerliyor sağ sol yapınca kımıldamıyor tab basınca skor tabelası açık kalıyor yardımcı olurmusunuz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaltenDragonbane

Bu silah satın alma menüsünü en eski satırlı şekle döndürebilir miyiz. Ben 10 yıl önce oynadığım gibi visual arayüz olmadan silah almak istiyorum.

Bunu bende merak ediyorum. Umarim oyle bi ayar vardir. 1.5 ve 1.6 da vardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • consol nerden açılıyor ben daha oralardayım. veya bu kodları nereye yazıyoruz.
  • cok tesekkurler yapmak ıstedıklerımı yaptım fakat dediginiz programla guı yapıyorum save yaparken hata veriyo kaydetmiyo''warning in this unregistered version and save as operation are unabaiable'' bu hatayı veriyo
  • Çok güzel. Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol; ayarlarda eğer Türkçe ise "Geliştirici Konsolu" aktif edin. İngilizce Steam kullanıyorsanız "Enable Developer Console."

@Deadface

Konuyu açtığımda GO sürümü eskiydi. Şu sıralar ayarlarda biraz farklılık olmuş olabilir. Güncellemeye çalışacağım boş zamanımda.

@ViperStrikes23

Rica ederim. İyi fraglar.
  • CS Go girişteki introyu geçmek için bir ayar vardı neydi yahu o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

CS Go girişteki introyu geçmek için bir ayar vardı neydi yahu o ?

Steam arayüzünden oyuna sağ tıkla > Properties > Set Launch Options

Çıkan kısma -novid yazarsan oyun açılışındaki introyu görmezsin.
    İyi oyunlar.
  • bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Çalıştı çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Çalıştı çok teşekkürler

Rica ederim

08.05.2014

Bir kaç şey ekledim. Günceldir.
  • dostum golgelerı tam olarak hangı komut ıle kapatıyoruz console'da?
  • Yararli konu Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Financier35

dostum golgelerı tam olarak hangı komut ıle kapatıyoruz console'da?

Gölgeleri tam olarak kapatamazsın. Sadece kalitesini düşürebilirsin. Bunun için de konsol değil Oyun Ayarları bölümünü kullanman gerekiyor.
  • Öncelikle böyle bir konuyu açtığınız için teşekkür ederim umarım kısa süreli değil uzun süreli kalıcılığını gösterir çünkü faydalı paylaşımlar gelecek gibi :) bir sorum olacaktı o da silahla ateş ettiğimiz de crosshair'in yer değiştirmesi ve silahın tepmesi bunu azaltmanın yolu var mı ? varsa hangi komut :) şimdiden teşekkür ederim :) bir mermileri görmek istiyorum sıkarken havadaki yolunu onun da varsa benim için yeterlidir bu komutlar :D
  • Bu oyunda cfg diye bir şey var mı ? mouse acceleration veya deceleration ın kapalı olduğunu tam olarak nasıl görebilirim ?

cl_crosshair_dynamic kısmından oynarak 1.6 gibi ayarlayabiliyor muyuz ?
  • Her ikinize de cevap vermiş olayım.

Silahın tepmesi yani recoil olayı CS:GO'ya özel bir şey değil. Çoğu FPS oyununda mevcut olan bir durum. Bunu sıfıra indirmenin yolu hile ile mümkündür. Ya da kendi başınıza oynar iken sv_cheats 1 açıksa bazı ayarlarla sıfıra indirebilirsiniz. Ama bu tip durumlar test amaçlı olur genelde.

Her kullandığınız silahın bir accuracy bir de recoil patterni vardır. Bu pattern sabit bir şey olmamakla beraber belli bir çizgide seyreder. Sizin ateş etme durumunuza bağlı olarak oyunun motorunda bir matris belirir bu da mermileriniz gittiği noktaların sizin nişan aldığınız noktadan sapma miktarını belirler. Pistollerde (deagle hariç) bu genelde silahı tuttunuz noktadır. Yani recoil pattern pistollerde düz bir noktadır. Diğer silahlarda ise AK47-M4 benzer şekilde T görünümlü bir işaret çizer.

Bunu azaltmanın yolu konsol komutları değil. Sizin fare hakimiyetinizle olur. Yani en basitinden M4 ile spray ederken(tararken) ilk 8-9 mermide farenizi aşağı doğru çekerseniz hemen hemen düz bir noktaya ateş edersiniz. Daha sonraki 20 mermide işler değişir. Fareyi aşağı çekseniz bile olduğunuz noktanın x ekseninde sağa sola doğru kayar mermilerin gittiği nokta. Kısaca 30 mermiyi de kesintisiz aynı noktaya yerleştirmek istiyorsanız ilk 8-9 mermide fareyi aşağı doğru çekip. Kalan mermilerde de sol-sağ-sol gibi bir yol izleyerek kompanzasyon yapmanız gerekli. İlk mesajın son satırlarında bununla ilgili twowordbird.com'da recoil patterns makalesi var. İngilizceniz var ise okumanızı tavsiye ederim.

Kısaca bu recoil olayını elimine etmeniz size bağlı bir şey. Kullandığınız mouse, mousepad, in-game sensitivity, windows sensitivity gibi faktörler bunu etkiler. Kendinize uygun hassaslık ayarınızı bulmak için şu iki videoyu izleyebilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=M-KeXyqZU7Y

http://www.youtube.com/watch?v=uxBuiD11WDM

2. soru;

CFG diye bir şey her oyun ve yazılımda vardır. Config, yapılandırma ayarı demektir ve sizin oyunun izin verdiği ölçüde kendinizi en rahat oynayabildiğiniz ayarlara getirmenize olanak sağlar. Mouse accel ve speed gibi kavramlar Windows 7 kullanmıyorsanız Steam arayüzünde başlatma ayarlarından ayarlanabilir. Aksi takdirde windows 7 için olan MouseFix registry indirip bunu kapatabilirsiniz. Bunun dışında CS:GO içinde zaten bu tip komutlar normalde kapatılmıştır. Yani Raw Input'u açarsanız(mouse settings) elinizdeki farenin verdiği taramayı direk oyunda hissedersiniz.

cl_crosshair_dynamic ve uzantısı olan komutlar eğer cl_crosshairstyle 2 olarak ayarladıysanız crosshair çizgilerinin ateş etme, yürüme sırasında ne kadar dışarı ne kadar içeri gideceği gibi durumları ayarlamak için kullanılır. 1.6'ya eşdeğer crosshair elde etmek istiyorsanız yine ilk mesajda sonlara doğru payşatığım CS:GO Crosshair kısmından yararlanabilirsiniz. Ama en basitinden cl_crosshairstyle 3 ve 5 değerleri ile dynamic açık ve çok az açık crosshair elde edebilirsiniz.

• bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Cevap için saol. Videolar oldukça yararlı. 2. videodakini deneyip bir sens bulacam bakalım.

Spray yaparken çok dağılıyor mermiler. 1.6 da ne güzel kontrol edebiliyorduk. Ama bunda sağa sola çok yayılıyor. Ayrıca 1.6 crosshairi sabit tutmayıp hareket ettirirsen sürekli dağılma daha da azalıyordu. Go da bu da yok. Hareket halindeyken tek mermi atanlar var. Şanstan mı kaynaklanıyor yoksa çok mu iyiler. Nitekim hareket halindeyken alakasız yerlere gidiyor mermi.

cl_crosshair_dynamic komutlarıyla dediğin gibi açıklık oranı değiştirilemiyormuş. Eski sürümlerde varken artık engellenmiş diye gördüm bir yerde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.