Bildirim
## CS:GO - Kullanıcı Opsiyonları ## 24.04.2019 Güncel (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Faydali bilgiler dostum ellerine sağlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütün yaptığımız cl_ ile başlayan ayarları konsola yazmıştım ben baya karıştı 2-3 taraftan almıştım hepsini nasıl sıfırlayabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Meleklerimin
bütün yaptığımız cl_ ile başlayan ayarları konsola yazmıştım ben baya karıştı 2-3 taraftan almıştım hepsini nasıl sıfırlayabilirim?
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg
Bu adrese gidip config.cfg dosyasını sil. Tekrar oyuna giriş yap. Bütün ayarlar sıfırlanmış olacaktır.
@Alice Glass
Rica ederim. -
Hocam oyunun ortasında mavi ekran veriyor ve pc kendi kendini kapatıyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: TenatzOyunda
Hocam oyunun ortasında mavi ekran veriyor ve pc kendi kendini kapatıyor bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen
Probleminin CS:GO ile bir ilgisi yok. Mavi ekranın bir çok sebebi olabilir.
Başlıca sebep RAMlerdeki problem ama çok farklı şeyler de olabilir tabii ki. -
Hocam peki sadece cs go da iken oluyor desem ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TenatzOyunda
Hocam peki sadece cs go da iken oluyor desem ?
Böyle birşeyi söyleyebilmen için piyasadaki tüm yazılımları kullanman lazım
Şaka bi yana direk oyunla alakalı bir problem değil bu. Söylediğim gibi mavi ekran hatası genellikle donanım ya da donanım-yazılım uyuşmazlığı kaynaklıdır.
Donanım problemi de ısınma olur genelde. CS:GO'da sistem kaynaklarından en çok işlemciyi kullanıyor. İşlemci soğutmanla alakalı bir problem olabilir.
Test etmek için işlemciyi yüksek oranda kullanan başka bir oyunla ya da yazılımla dene. Büyük ihtimalle yine mavi ekranla karşılaşırsın.
Ama direk sebebi budur demek zor. Hiç alakasız bir şey de olabilir.
-
Mavi ekran hatasının çözümünü bilen var mı arkadaşlar -
Beyler ben bu komutları consola yazıyorum birşey olmuyor nedendir? -
arkadaşlar imzamdaki laptop üzerinden oynuyorum oyunu
full hd ve wide screen de en iyi ayarlar nasıl olur bilmiyorum?
ayrıca internette kullanıcılar tarafından en beğenilen cfg hangisidir nereden indirebilirim nasıl yükleyebilirim?
yardımlarınız için teşekkürler. -
su renk degişme olmuyor mu artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Un4Given35
su renk degişme olmuyor mu artık
Ayarlardanda yapılıyor -
Sol üstteki haritayı nasıl kare yapabilirim? -
gerçekten cok güzel bilgiler verilmiş.başka komutlardan ve işlevlerinden bahsetme şansınız varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: xxx187
Sol üstteki haritayı nasıl kare yapabilirim?
maç sırasında yapamzsın sadece öldüğünde ve spec'te olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: radef
gerçekten cok güzel bilgiler verilmiş.başka komutlardan ve işlevlerinden bahsetme şansınız varmı?
Teşekkürler.
İş güç sebebiyle şimdilik öyle bir planım yok ama konuyu güncellemeye çalışacağım zaman zaman.
Bir de Topluluk Geceleri planlarım vardı onu hayata geçirdik ama aktif değiliz şu an aynı sebepten dolayı. İşler biraz hafifleyince ikisiyle de ilgileneceğim.
İyi oyunlar. -
Biraz konunun dışına kacacak ama bir soru sormak istiyorum. 1280x960 res. dışında bütün res. ' larda sanki fps 30 saniye kareye sabitleniyor . Hareketler ağırlaşıyor falan . Nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba ?
Not: Fps ile ilgili bir sıkıntı değil . Fps minimum 230-240 falan çünkü. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X