Şimdi Ara

cs go operasyonda biriktirdiğimiz yıldızları kullanabilecek miyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.Ben görevleri yaparak yıldız biriktirip item almak istiyorum.Eklediğim ss'de göründüğü gibi görevlerden 10 yıldız biriktirdim ama şuan 0 yıldızın var diyor.sanırım operasyon bileti alırsam etkin olacak değil mi bu yıldızlar.bilmediğim için soruyorum çünkü mesela kasa açtığın zaman kasanın içinde görülen bütün silahlara sahip olacağımızı zannediyordum ilk başta :D aynı hataya düşmek istemiyorum.net bir bilgi de bulamadım o kadar bakmama rağmen o yüzden size sormak istedim.eklediğim ss'de mesela 25 yıldıza ajan alabiliyoruz veya 4 yıldıza silahlar filan var bunları kesin olarak alabilirim değil mi biriken yıldızlarla,ajanların fiyatlarına baktım 50 100 lira fiyatları var o yüzden kuşkuya düştüm bu kadar itemi verirler mi bilet aldığımızda diye.birde ben bileti şimdi almadım sonradan indirime giriyormuş sanırım o zaman almayı düşünüyorum daha uyguna gelir ama o zaman biriken yıldızları kullanabilecek miyim emin olamadım bu konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

e

• kullanabilecekmişiz bir sorun yok :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.