Şimdi Ara

CS:GO Oynarken yaşadığım pc sorunu acil yardım beyler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CS:GO Oynarken sık sık yaşadığım bir sorunum var ve bu durum ciddi rahatsızlık veriyor. Ekran donuyor. Ve son aldığım sesi tekrarlıyor bilgisayarım 5-6 sn kadar sürüyor tık tık tık ses verip sonra düzeliyor .
    Genellikle ölmüş oluyorum zaten malesef. Sistemim bu oyun için gayet iyi. İmzamda görülen sistemi kullanıyorum. İşletim sistemim win 10 ve bütün driverlarım faal ve güncel. Lütfen öneri verin çıldırtıyor bu beni.

Yardım ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

• Bendede aynı sorun var fakat bende oyun geri gelmiyor .Ses ve görüntü takılıyor ..

Nedenini bulabilmiş değilim.

http://forum.donanimhaber.com/m_115782468/tm.htm
  • sorunun kesin çözümünü bilmiyorum fakat bir tavsiyem var. tüm driverlarım güncel demeden önce IOBit driver booster programını yükleyin bide ordan bakın driverlarınıza. ben tümü güncel sanarken 9 tane güncel olmayan buldu mesela benim bilgisayarda.
  • bende hem SSD hemde HDD var, ikisindede win 7 yüklü. Aynı sorunu birebir SSD deki windowsta yaşadım. Aylardır çözemiyorum. Kaç kere format attım farklı win7 kurdum ama değişen bir şey yok. HDD li windowsta bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Garantiye göndermeye üşendiğim için bayadır HDD den çalıştırıyorum windowsu.
  • çare kasa temizliği hocam, ekran kartını bi fırçayla temizleyin yada sac kurutma makinesiyle(cool mode) üfleyin sıkıntısı kalmaz, her yaz başı benim de yapmam gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardaki tozun bir etkisi yok hocam. Sorun ssd sorunu bende hdd kullanırken hiçbir sıkıntı yoktu. SSD taktıktan sonra aynı sorun oluyor ping fps drop yokken bile oyun kitleniyor geri sarıyor ileri gidiyor o zamana kadar ölmüş oluyorum.
  • Şimdi oyunu yedekleyip diğer disklere kurucam ssd sorunu da olabilir. Fanla alakalı oluğunu sanmıyorum. Temizliği tamam ekran kartının Max 35 derece sıcaklık görüyor.
    Bu normal değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.