Merhabalar.. Elinizdeki key, skin ve bıçaklarınızı alım yapıyoruz. En yüksek fiyat garantisi ile hemen ödeme yaparak alıyoruz. 2014'TEN BU YANA 20.000+ GÜVENLİ İŞLEM
TF 2 KEY : 45.50 TL SKİNLERİ EN YÜKSEK FİYAT GARANTİSİ İLE ALIYORUM STEAM LEVELİM 216 LEVELDİR DİKKAT EDİNİZ
Ödeme olarak yapabileceğim yerler : Enpara ~ KuveytTürk ~ Cepte Teb İletişim İçin ; Can 0554 sekizyüz61 altmışbir oniki Whats App olarakta mesaj atabilirsiniz. Steam ; https://steamcommunity.com/id/amorphis35/
Referanslar ;
Not : Donanımhaberde referans almıyorum.Konudaki her yorum referans niteliğindedir. Yorumların bir kısmı yukarıda görüldüğü gibidir. Lütfen ekleyip önce para sonra key & skin gibi davranışlarda bulunmayınız.Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknightelf -- 11 Temmuz 2023; 22:39:28 > |
CS:GO skinleriniz ALINIR - En Yüksek Fiyat Garantisi ile TF 2 KEY : 45.50 TL ALINIR
-
-
Steam den ekledim kabul etmediniz.
Butterfly knife freehand ft 0.17 ve awp asiimov ft 0.27 ilgilenir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Envanter gizliliği ve hesap lv düşükse iptal etmişimdir.
quicksell alıyorum. float önemsizdir benim için. uyuyorsa teklif yaparım.
-
İkisi için teklifinizi öğrenebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
günceldir, telefondan ulaşabilirsiniz arkadaşlar. pek bakmıyorum buraya.
-
günceldir.
-
TF 2 34.50 TL olmuştur. herkese iyi forumlar dilerim
-
2 haziran arkadaşlar herkese iyi forumlar iyi akşamlar
-
Konumuz günceldir 6 Haziran iyi günler efendim
-
13 haziran 13.35 konumuz günceldir
-
tf2 botlarındaki artış alım fiyatımızda güncellemeye gidilmiştir. 36.20 tl'den devam etmekteyiz.
-
tf2 keyleri 37.80 tl olarak güncellenmiştir.
-
Key fiyatları yarın dolar kurundan dolayı yükselecektir arkadaşlar. skin alımlarımız devam etmektedir. telefondan her daim ulaşabilirsiniz.
-
key fiyatı 42.10 Türk lirası olmuştur. Herkese hayırlı bayramlar.
-
konu günceldir efendim.
-
Günceldir ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
-
Hızlı bir eldiven alışverişimiz oldu kendisiyle teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X