Şimdi Ara

CS GO Superonline VDSL2 ping

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uydunet kullanıcısıyım o sebepten 80ms altı oyunu en son nisan 2014'de oynadığımı hayal meyal hatırlıyorum neyse artık değiştirmek istiyorum bu sebepten en uygun olanları arıyorum. Bölgede fiber yok doğal olarak şeçeneklerim

ttnet
    türknet
    superonline

hiç birinin fiberi değil en fazla vdsl var şimdi benim sorum superonline vdsl kullananlar varsa ping değerlerinde nasıl sonuçlar alıyorsunuz yok eğer diyorsanız ki uydunet, ttnet, superonline falan fark etmez bir bölgede hepsi aynı ms'i verir komple sona geleceğim cs go işinde.

VDSL2'nin ms değerleri nasıl acaba esea, faceit, mm'de nasıl sonuçlar alıyorsunuz.

• Turknet 60-70 bazen 50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burada bir sürü kişi sana tavsiye yapar ama söyledikleri performansı sen alamayabilirsin. VDSL kullanan bir arkadaşım var interneti benim ADSL'den kötü mesela. O yüzden alacaksanız taahhüt işine falan girmeyin, beğenmezseniz iptal edersiniz.
  • Bölgeden bölgeye değişiyor başka aynı apartmanda başka bir internet sağlayıcısından alan varsa orada git bi dene öyle al.
  • VodafoneNET Vdsl kullanıyorum. 65-85 arası ping genel olarak memnunum.
    Fakat D-SmartNET ADSL de 50-65 alıyordum.

Bana sorarsan kesinlikle Türknet e geç. taahhüt yok hız iyi ping degerleri genel olarak iyi.
  • TTnet vdsl kullanıyorum. 60-80 arası ping var ama önemli olan sizin bulunduğunuz bölgede hangi iss'nin daha kaliteli internet verdiği. Çevrenizde illa ki cs go oynayan birisi vardır. Onlara danışmanız daha yararlı olur sanki.
  • Fiber olmadığı sürece aynı altyapı kullanılmıyor mu arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kayganz kullanıcısına yanıt
    yok hocam doğru biliyorsunda,bazı firmalar prestij için daha iyi devreler kiralıyorlar,mesela metroneti zorlayarak telefon kablosundan veriyorlar falan parasını cıkarmak için son kullanıcı yada veriyorlar eskiden superonline networkde 1 sene calıstım ordan biliyorum
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    zorla değil metronetin olayı o zaten elektrik kablosu üzerinden veriyorlar interneti de batmamış mıydı o firma süperonline falan mı aldı acep.ayrıca aynı şekilde interneti ev içinde dağıtabiliyorsunuz powerline adapter diye aratın belki işine yarar birinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 23 Mayıs 2016; 5:29:30 >
  • Yokmu la yakınında kullanan onlara sorsana.
  • başlıktaki interneti kullanıyorum. 24 mb a kadar download / 2mb upload. 35 mb olan tarifesi de var 10 lira fark ile.

mm de 50-70 arası, face itte fix 50-60 arası ping alıyorum. 80+ gördüğüm çok çok nadir oldu o da bildiğiniz üzere isveç serverlarında oluyor.

oyuna girince cep telefonunun wifi bağlantılarını kesin acayip etki ediyor ping değerlerine.

edit: daha önceden ttnet adsl kullanıyordum 16mb kadar. 80ms altı ping aldığımı hiç hatırlamıyorum. fix 100 civarıydı. öyle bir eziyet olamaz çekilecek dert değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 23 Mayıs 2016; 8:47:15 >
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    hacı anlatmaya calıstıgım metronet diye bir net ceşididi var ,simetrik bağlantı fiberin gitmeyeceği yerlerde powerline ttnet santaleri ile sağlıyorlar,adamlar sınırarı zorluyor diyeceğşme kesip atmısın :P
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    16mb ttnet adsl kullanıyorum mm'de 60-80 arası ping alıyorum bölgeye göre değişiyor demekki

• Süperonline kulanıyorum 45-60 arası pıng alıyorum fakat kotayı geçince 80-130 arası genelde 120 oluyor :)
  • Ben de ilk mesajı yazan arkadaşla aynı dertten (Uydunet) muzdaribim o yüzden hız benim için önemli değil kota eh işte o da pek değil tek derdim ping ping ping düşüncem SOL VDSLin en kaliteli ping hizmetini vereceği yönünde sizlerinde fikirlerini duymak isterim burada fiber yok malesef İstanbul/Göztepe ikametim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 23 Mayıs 2016; 23:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Ben de ilk mesajı yazan arkadaşla aynı dertten (Uydunet) muzdaribim o yüzden hız benim için önemli değil kota eh işte o da pek değil tek derdim ping ping ping düşüncem SOL VDSLin en kaliteli ping hizmetini vereceği yönünde sizlerinde fikirlerini duymak isterim burada fiber yok malesef İstanbul/Göztepe ikametim.

Aynı şekilde, son günlerde uydunet çok bozdu. Bende geçmeyi düşünüyorum siz geçtiniz mi? Ankaradayım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

quote:

Ben de ilk mesajı yazan arkadaşla aynı dertten (Uydunet) muzdaribim o yüzden hız benim için önemli değil kota eh işte o da pek değil tek derdim ping ping ping düşüncem SOL VDSLin en kaliteli ping hizmetini vereceği yönünde sizlerinde fikirlerini duymak isterim burada fiber yok malesef İstanbul/Göztepe ikametim.

Aynı şekilde, son günlerde uydunet çok bozdu. Bende geçmeyi düşünüyorum siz geçtiniz mi? Ankaradayım bu arada

Önümüzdeki ay itibariyle kesinlikle Superonline'a geçeceğim öyle ya da böyle Uydunet'in taahütünden kalan ayları da ödemeye devam edeceğim beraberinden bitene kadar.

Ben İstanbul Göztepe/Kadıköydeyim hem sizin hem benim lokasyonumda buralarda varsa arkadaşlar adsl ya da vdsl çok değerli yorumlarını almak isterim gerçi ben dediğim her türlü kararımı verdim artık sinir hastası olmaktan bıktı hiç bir şeyin düzeldiği yok.

• quote:

quote:

quote:

Önümüzdeki ay itibariyle kesinlikle Superonline'a geçeceğim öyle ya da böyle Uydunet'in taahütünden kalan ayları da ödemeye devam edeceğim beraberinden bitene kadar.

Ben İstanbul Göztepe/Kadıköydeyim hem sizin hem benim lokasyonumda buralarda varsa arkadaşlar adsl ya da vdsl çok değerli yorumlarını almak isterim gerçi ben dediğim her türlü kararımı verdim artık sinir hastası olmaktan bıktı hiç bir şeyin düzeldiği yok.

Evet ping değerleri çok yükseldi ve artık eski performansını veremiyor, 50mbpit kullanıyorum son hızı verseler bile yine de internet darboğaz oluyormuş gibi hissediyorum kullanırken.

• Düşük pingli isp bulmak için komşularınıza danışın onların ağından ping ve traceroute atın cs serverlarına :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ping değerleri çok yükseldi ve artık eski performansını veremiyor, 50mbpit kullanıyorum son hızı verseler bile yine de internet darboğaz oluyormuş gibi hissediyorum kullanırken.

Uydunet için belirttiğiniz yorumu yaptınız değil mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.