Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karambit | Slaughter Minimal Wear Satılık . Steam : wholyn
  • Ucuz yollu silahlara skin almak istiyorum key ile veya baska oyun itemi ile envanteri takasa acik olan bildirirse cok guzel olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the witcher 2(ru) + payday + gun monkey e tekliflerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: obito70

arkadaşlar star trak serisinden hangi silah olursa olsun pm atın konuşalım

p2000 pulse stattrak var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfoker

Ucuz yollu silahlara skin almak istiyorum key ile veya baska oyun itemi ile envanteri takasa acik olan bildirirse cok guzel olur :)

elimde p2000 stattrak pulse ve awp pit viper var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Merhaba arkadaşlar key satışımız 4tl olmuştur para ihtiyacımdan dolayı yurtdışına gitmem lazım iş dolayısıyla iş bankası havale yoluyla satış
    key sayısı sınırsızdır 1000key üstü item var anında dönüştürebilirim ayrıca istediğiniz itemleride alabilirm forumdan arkadaşlara çok satış yaptım artık çoğunuz tanıyorsunuz beni (WHİTESİDERS)

İsterseniz özel mesaj atın buda steam profilim hayırlı günler

http://steamcommunity.com/profiles/76561198052200207/

usta takas olur mu elimde payday the heist ile sanctum 2 var 1 keye vereyim istiyorsanız

• Bana herhangi bi bıçak veren olursa bütün envanterimi vericem ulaşmak isteyenlar

http://steamcommunity.com/profiles/76561198091600776/ burdan ulaşabilirler.İyi günler
  • herhangi bir m4a4 arıyorum.sticker olsun olmasın farketmez.elimde m4a1 bloodtiger felan var.aug, g3sg1 felan da var.elbet yaparız takas yapabielcek bişey.m4a4 arıyorum!
  • M9 bayonet vanilya satiliktir steam id:regerenist

• fazladan anka kutusu olan varsa alabilirim yada 0.12 lik silahlarla takas olur
  • Elimde 3 Huntsman Case, 1 Winter Offensive bir de Phoenix case var. Bravo Case ile takas olunur eğer elinizde mevcutsa.

Steam:http://steamcommunity.com/id/Iorvah/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twigg -- 24 Temmuz 2014; 10:36:25 >
  • 61 ADET KEY SATILIKTIR TOPLU ALIMDA İNDİRİM YAPILABİLİR STEAM İD:regerenist
  • arkadaşlar selam oyuna yeni başladım hesaba 100 dolar yukledım ama malesef kasa fılan satın alamıyorum 1 ay boyunca yeni steam oldugu ıcın elınde bol mıktarda kasası olan varsa para karsılgı satın almak ıstıyorum bana mesaj atabılırse sevinirim..
  • Hangi silahlar var bende var anka kutusu takas edebiliriz yeni başladım ama trade için 30 gün sınır yoktur sanırım
  • ELIMDE SATILIK PEK ÇOK STATTRAK SKİN VE NORMAL SKİN VAR STEAM İD :regerenist
    AYRICI KEY SATIŞI DEVAM ETMEKTE
  • Paypalde para ihtiyacınız varsa Steam'den bana Stattraklı AUG Torque FT, SG553 Pulse FT, M4A4 Faded Zebra FT gibi silahları alabilirsiniz parasını atabilirim. IONTR olarak eklediğinizde bana ulaşabilirsiniz görünen ad bu nickimle aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1 kutu degıl elınde cok sayıda kutu olan varsa satın almak ıstıyorum 20 30 cıvarı olan varmı ?
  • arkadaşlar elimde anka operasyonu,avcı,firar operasyonu silah kasaları var bunlara ak 47 ve ya m4a4,m4a1 skini istiyorum ilgilenenler özel mesaj atsın
  • Aşağıdaki itemlerden herhangi birkaçı ile (tek tek veya topluca) takasa ve teklife açığım.

- eSports Summer Case
    - 2 adet Anka Operasyonu Kutusu
    - 1 adet Kış Saldırısı Kutusu
    - UMP-45 | Gunsmoke (Silah Dumanı) -- Görevde kullanılmış
    - MP9 | Kum desenli -- Görevde kullanılmış
    - SCAR-20 | Paralı Asker -- Görevde kullanılmış
    - P2000 | Granit Mermer -- Görevde kullanılmış
    - Çıkartma Kapsülü 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 27 Temmuz 2014; 16:37:22 >
  • Bf4+bf4 premium ile 80 liralik key takas edilir..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.