Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 5 tane sandık mevcut biliyorum sandıkları toplasan 2 tl etmez ama steam den alışverişimie daha 24 gün oldugu için hayrına takas etmek isteyen olursa awp,ak47 safari ağı falan ucuz silahlar yani pm atın konuşalım
  • *** Takaslık League of Legends Hesabı ***

Kostümler:

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

Simgeler : (Oyunun kendi verdiği simgeleri koymadım)

Hesapta tüm şampiyonlar açıktır

Hesap sezon 1 den beri aktiftir. Hiçbir uyarı dahi almamıştır. Hesapta şu an itibari ile 16267 ip bulunmaktadır. İsteyen aldığı an direkt ip ile ismini değiştirebilir.

http://www.lolking.net/summoner/tr/465944#profile

Her şey ortada eğer aklınıza takılan bir şey olursa istediğinizi sorabilirsiniz.

Takas olarak bıçak öncelikli tekliflere açığım. Silahlar 2. planda.

Güvenilir, referansı bol alan arkadaşlara hesabı önceden verebilirim benim için hiç sorun değil. Tekliflerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 12 Ocak 2015; 20:13:12 >

• Chroma case'e 2 key verebilecek var mı?
  • elimde 6 adet key var 3 phoneix 2 avcı 1 chroma tane 4 tl acil satılık isteyen pm ulaşabilir.
  • Karambit Boreal Forest WW gerçekten temiz görünmektedir MW look diyebiliriz

Bıçağın market fiyatı 12.01.2015 19:25'te 310 tl.Last sold 341 tl şeklinde.

250 tl civarı düşünüyorum pazarlık payı vardır.

Ödemeyi Paypal, Enpara ve EFT üzerinden gerçekleştirilebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 12 Ocak 2015; 21:16:06 >
  • M4a4 asiimov az asinmis bulunan var mi elinde envanterden silahlarla takaslikhttp://steamcommunity.com/id/hayrul61/
    Envanterdeki stattraksiz silahlar takasliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MP7 Ordu Görüşü Skin'i başka bir M4A1-S Skin'ine takas edilir.

• hlcn20 H kullanıcısına yanıt
    Dediğin skin fn olsa 0.11 tutuyor 0.11'lik a1 yokki. Piyasayı araştırmadan bence bu tür takasları buraya yazmayın.
  • AK-47 Blue Laminate MW ve M4A4 Griffin FT var elimde.Mantıklı takaslara açığım akde 3 sticker var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

şu anda steamde satışı bulunmayan stattrak bayonet factory new bıçağını elden trade yolu ile satmak istiyorum.

steamdeki son satış fiyatları, bıçağın fotoğrafları ve oyun içi videosu aşağıdaki gibidir.

ilgilenenler mesaj atabilir. Steam marketten daha uyguna vereceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=IGQJ_YAV7Ms
     CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

• bende m4a4 griffin görevde kullanılmış var bu silahı ak-47 yırtıcı az aşınmış ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcsatHD -- 12 Ocak 2015; 23:17:55 >
  • chrome case var elimde verinde bişeyle takas edek XD
  • M4A1 Atomic Alley Minimal wear

P250 Supernova Factory new

P90 Virus minimal wear

mantıklı takaslara açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 13 Ocak 2015; 4:27:50 >
  • Key alıcamda case yok elimde hiç.Phoenix huntsman breakout caseleri olanlar pm atabilir mi,ucuz itemler verebilirim.
  • elimde 30 key var bıçak tekliflerinizi alabilirim
  • 4 webli bayonet crimson web ww var. ss atabilirim , upgrade için bakıyorum fakat key ile de takas olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spread

Steam Jefres envanterimde kendisine gereken skin olan varsa alıntılasın...

Hocam Steam Profilinizi bulamadım bi link atarmısnız acaba ?
  • Elimde usp-s kan kaplanı fabrikadan yeni çıkmış , m4a1-s basilisk az aşınmış , pp-bizon osiris az aşınmış , ak-47 yırtıcı görevde kullanılmış ve benim küçük dostum yapıştırması var takas olur ilgilenen pm atsın
  • Arkadaşlar iyi akşamlar elimde fabrikadan yeni çıkmış m4a1s muhafız var üzerinde [Fnatic (Holo) | Katowice 2014, İyi Atış] çıkartmaları var değerleri 60 tl civarı silahın değerini ne kadar etkiler bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

http://steamcommunity.com/id/yigithanw
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithanw

Arkadaşlar iyi akşamlar elimde fabrikadan yeni çıkmış m4a1s muhafız var üzerinde [Fnatic (Holo) | Katowice 2014, İyi Atış] çıkartmaları var değerleri 60 tl civarı silahın değerini ne kadar etkiler bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...

http://steamcommunity.com/id/yigithanw

Kardeş maalesef en fazla 3-4 tl etkiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.