Şimdi Ara

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
20
Favori
80.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200'e yakın skin. Full champ. 20 rune page. S3 Gold - S4 Plat. Daha ilk 10 maçı atılmadı.

Steam Wallet-CS:GO itemine takaslıktır. İstanbul içi elden teslim. Detaylar için mesaj atabilirsiniz.
  • ak 47 jaguar stattrek görevde kullanılmış satılık ve takaslık.
  • key satan var mı ? smurff kasmayı düşünüyorum...
  • AK-47 Wasteland Rebel Görevde Kullanılmış Satılık/Takaslık

9key veya 40 TL

http://steamcommunity.com/id/serzz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plips06 -- 24 Ocak 2015; 23:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde görmüş olduğunuz oyunların keyleri bulun maktadır satılıktır takasta olur (cs go cd key)
    bu oyunlardan biri cs go cd key ile takas olur

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU] CS:GO Takas Başlığı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydagli42 -- 25 Ocak 2015; 18:42:10 >

• M4A4 Asiimov FT 16 Keys
    ST M4A1-S Dark Water FT 7 Keys(NaVi Katowice var)

• - 20 TL'lik steam wallet'a (acil olarak) ihtiyacım vardır. Karşılığında üzerinde 4 tane Na'Vi sticker bulunan AK-47 Redline | Görevde Kullanılmış (şu anda 9.01 $ bu silah) veriyorum.

- 1 tane Chroma Case/Kroma Kasası karşılığında değeri 1 $ olan item istiyorum. (Chroma şu an 1.58 $)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 24 Ocak 2015; 23:59:09 >
  • Elimde 1 adet güzel bir Co-op korku oyunu olan Damned var. Fiyatı steam'de 31 TL ben FT ak redline karşılığında satıyorum. İlgilenen varsa bana ulaşabilir.
  • 15 liralık iTunes hediye kodu karşılığı CS:GO hesabımı komple veriyorum.

• Envanter satılıktır . teklifler PM den.
    http://steamcommunity.com/id/rapidscare

• 50% indirimli The Maker's Eden var isteyen olursa mesaj atsın. Karşılığında bir şey istemiyorum ama cs:go dan ucuz bi skin veyahut bende olan bi oyunun kartını verebilirsiniz
  • ST M4A1-S Dark Water - FT - 6 Keys (NaVi Katowice'lı)
  • Elimde AK47 Redline + üzerinde 4 NaVi sticker yapışık var. (Görevde Kullanılmış)

15 liralık steam wallet karşılığında verebilirim. Acil lazım olduğundan 15 liradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 26 Ocak 2015; 14:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Elimde AK47 + 4 NaVi sticker yapışık var.

15 liralık steam wallet karşılığında verebilirim. Acil lazım olduğundan 15 liradır.

stickerlar dreamhack mi cologne mi katowice mi

• Ak 47 Vulcan Fn ve Awp Asiimov Ft alınır, keyle alıcam.
  • M4a1 atomik alaşım keye takas olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Elimde AK47 + 4 NaVi sticker yapışık var.

stickerlar dreamhack mi cologne mi katowice mi

Hocam 4 tanesi de Dreamhack, bu arada eksik yazmışım AK47 Redline bu, normal ak47 değil.
  • AWP Redline'im var, FT ama MW görünümlü, üzerindeki stickerler için bayağı uğraştım. Üzerine 40TL koyup, orta halli bir asiimov ile değiştirmek istiyorum. Oyunda bulabileceğiniz en temiz RL'lerden biridir.

Till death do us apart,
    death comes
    high skull stickerleri bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreminical -- 26 Ocak 2015; 19:33:22 >
  • beyler benim ak mavi laminant takaslıktır 4stikcerlıdır stickerlarEtiketler: Tüfek, AK-47, eSports 2013 Kış Koleksiyonu, Normal, Sınırlı, Görevde Kullanılmış, 2014 ESL One Köln, 2014 EMS One Katowice, MTS GameGod Wolf, iBUYPOWER, resmide bu

karşılıgında awp mercan agacı kabulumdur görevde kullanılmış veya redline olur az aşınmış cıngıraklı yılan da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necip12 -- 26 Ocak 2015; 21:03:26 >

• csgolounge .com da keyler kactan gidiyor ? mesela pazarda 30 tl en dusuk fiyatli urunum var . csgolounge de kac key istemem lazim

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.