Şimdi Ara

CS:GO Teamspeak üzerinden HACKLENDİM DİKKAT EDİN SİZDE.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, az önce csgo da lobi daveti geldi trade yaptıgım için bir cok arkadaşım oluyordu onlardan biri sanıp girdim yabancı gelmedi isimler. Daha sonra team speak ip ve oda adresi verdi chatten (link degil ip!!!) ve teamspeak acıp gırdıgımde ip ye sürekli uyarı veriyordu versiyon hatası diye ve güncellemek için teamspeak version3.08 yapın diyordu. o sırada telefonla konuştugum için dalgınlıgıma geldı ve tıkladım. Farkında olmadan steam logout olup csgodan cıkmıs bende düştüm sanıp tekrar giriş yaptım ki tam enterladıgım anda steam login ekranında ki logonun ve diger yazıların değişik olduğunu fark ettim fakat iş işten geçti. Hacklenmiştim. yaklasık 700 liralık 2 itemim gitti. bi kaçını arkadaşıma kullansın diye allahtan bırakmıştım. Birde 300 liralık trade banı olan eşyalarım vardı neyse ki.
    Kurtarma kısmında bir panik içinde önce mailim sonra şifrem gitmişti fakat şans eseri bir gün önce telefonumu kaydetmiştim. Mobil onayla önce maili sonra şifreyi hemen değiştirdim. Hesabımı geri aldım direk ticket attım itemleri geri alabilme umuduyla... Dikkatli olun arkadaşlar sizinde başınız yanmasın benim gibi. Bi anlık dalgınlık sonucu gidiverir bütün emekleriniz... Şimdi ticket sonucu bekliyorum...

• Sonuç gelmez

Ayrıca 150 kere paylaşıldı aynı şey azıcık okuysaydın yemezdin böyle bi şey bu kadar cahil duyarsız olmayın artık be hocam 50 kere paylaştılar okuyun azcık gülsem mi ağlasam mı haline bilemedim!
  • Bunu çok yapıyorlar dikkatli olmak lazım. Ben ne kimsenin verdiği linke tıklıyorum nede steam dışında bir yerden konuşuyorum ama benide dolandırdılar İtem karşılığı gta5 almıştım, adam kredi kartından alışverişi iptal etmiş yalan olduk Neyseki itemin acısını çıkarmak için bet oynamıştım 55 dolar kazanmıştım onun acısını ordan çıkarmış oldum. Sizde betten toparlarsınız, insana tecrübe oluyor daha dikkatli davranmayı öğreniyorsunuz. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.