Bildirim
cs go vac ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam valve' yi mahkemeye verin bir sürü insan öyle yaptı hem banları kaldırıldı hemde manevi tazminat davasından binlerce dolarlık steam wallet aldılar sizede öneriririm. Avukata vereceğiniz ücret ortalama 500 TL cıvarı fakat steam wallet olarak genelde 5000 ila 10.000 TL arası ödeme yapıyolar onuda key şeklinde satarsanız kar'a geçersiniz. -
avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem.... -
toplulukta veya forumlarda konu acabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ScarHand
Hocam valve' yi mahkemeye verin bir sürü insan öyle yaptı hem banları kaldırıldı hemde manevi tazminat davasından binlerce dolarlık steam wallet aldılar sizede öneriririm. Avukata vereceğiniz ücret ortalama 500 TL cıvarı fakat steam wallet olarak genelde 5000 ila 10.000 TL arası ödeme yapıyolar onuda key şeklinde satarsanız kar'a geçersiniz.
aynen arkadaş haklı bende dava açtım gelen wallet kodunu keye dönüştürüp dragon lore çektim
iyiki de ban yemişim diyorum -
Hocam forumda ve internette bir sürü mağdur var boş yere ban yiyenler. Kimisi kuzen kurbanı, kimisi kardeş kurbanı... Gerçekten zor boşuna ban yemek.... -
quote:
Orijinalden alıntı: dogus521905
avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem....
Hocam izmir barosuna başvurun oradaki global elite avukat arkadaşlar yol gösterir yardımcı olurlar -
Muhtemelen vac hatasıdır, vac ban değildir. -
hocam bu düzelir mi sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım? -
quote:
hocam bu düzelir mi sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım?
Ekran görüntüsü at bi. Oyun içindeyken -
-
-
Vac banlı kimseleri valve adam yerine koymaz . Ne kadar konu açarsan aç ,ticket atarsan at o hesap gitti.
VAC yiyen adam hile kullanmıştır. Derhal bu forumu terket hileci bebe. -
Hile kullanmadım diye düzgün bir şekilde belirttim ve bu tavrın karşısında seninle aynı şekilde mi konuşmalıyım yoksa senin gibi seviyemi düşük mü tutmalıyım ? -
hile kullanmadım sadece bu sefer oyunu game booster 3 ile açtım. İnternette hile araması dahi yapmadım. istatistiklerime bakılıp banlanmış olabilir miyim? iddle server biliyorsanız orda çok fazla hs ve kill vardı otosniper'da falan. -
quote:
Orijinalden alıntı: greencraft
quote:
avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem....
Hocam izmir barosuna başvurun oradaki global elite avukat arkadaşlar yol gösterir yardımcı olurlar
gold nova master avukatlarin ucretleri daha dusuk onlardan da birini tutabilir
kardeş madem haksız yere ban yedin son 3 maç demosu at izleyeyim ona göre karar vereyim sana hilemisin değilmisin diye ne dersin .?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X