Şimdi Ara

cs go vac ban

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs go da bu gün rank maçında oynarken bir anda sv den atıldım ve vac ban yediğimi öğrendim ama hile kullanmadım ve itiraz etmek istiyorum yardımcı olur musunuz

• Hocam valve' yi mahkemeye verin bir sürü insan öyle yaptı hem banları kaldırıldı hemde manevi tazminat davasından binlerce dolarlık steam wallet aldılar sizede öneriririm. Avukata vereceğiniz ücret ortalama 500 TL cıvarı fakat steam wallet olarak genelde 5000 ila 10.000 TL arası ödeme yapıyolar onuda key şeklinde satarsanız kar'a geçersiniz.
  • avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem....
  • dogus521905 D kullanıcısına yanıt
    toplulukta veya forumlarda konu acabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Hocam valve' yi mahkemeye verin bir sürü insan öyle yaptı hem banları kaldırıldı hemde manevi tazminat davasından binlerce dolarlık steam wallet aldılar sizede öneriririm. Avukata vereceğiniz ücret ortalama 500 TL cıvarı fakat steam wallet olarak genelde 5000 ila 10.000 TL arası ödeme yapıyolar onuda key şeklinde satarsanız kar'a geçersiniz.

aynen arkadaş haklı bende dava açtım gelen wallet kodunu keye dönüştürüp dragon lore çektim

iyiki de ban yemişim diyorum
  • dogus521905 D kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda ve internette bir sürü mağdur var boş yere ban yiyenler. Kimisi kuzen kurbanı, kimisi kardeş kurbanı... Gerçekten zor boşuna ban yemek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus521905

avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem....

Hocam izmir barosuna başvurun oradaki global elite avukat arkadaşlar yol gösterir yardımcı olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Steam VAC Ban ?
    12 yıl önce açıldı
    Pubg Steam Perma Ban
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen vac hatasıdır, vac ban değildir.
  • hocam bu düzelir mi sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım?
  • quote:

hocam bu düzelir mi sizce beklemeli miyim ne yapmalıyım?

Ekran görüntüsü at bi. Oyun içindeyken
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
     cs go vac ban
  • quote:

cs go vac ban

Hesap gitmiş büyük ihtimal hile vardı hile yoktu falan dersen kimse inanmaz.
  • Vac banlı kimseleri valve adam yerine koymaz . Ne kadar konu açarsan aç ,ticket atarsan at o hesap gitti.

• VAC yiyen adam hile kullanmıştır. Derhal bu forumu terket hileci bebe.
  • Hile kullanmadım diye düzgün bir şekilde belirttim ve bu tavrın karşısında seninle aynı şekilde mi konuşmalıyım yoksa senin gibi seviyemi düşük mü tutmalıyım ?
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    hile kullanmadım sadece bu sefer oyunu game booster 3 ile açtım. İnternette hile araması dahi yapmadım. istatistiklerime bakılıp banlanmış olabilir miyim? iddle server biliyorsanız orda çok fazla hs ve kill vardı otosniper'da falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

quote:

avukat falan o kadar da yapamam hocam da valve'ye itiraz etme gibi bir şansım yok mu? Çünkü cidden hile kullanmadan vac ban yemek sinirlerimi bozdu. O kadar hile ortada dolanırken benim ban yemem....

Hocam izmir barosuna başvurun oradaki global elite avukat arkadaşlar yol gösterir yardımcı olurlar

gold nova master avukatlarin ucretleri daha dusuk onlardan da birini tutabilir

• kardeş madem haksız yere ban yedin son 3 maç demosu at izleyeyim ona göre karar vereyim sana hilemisin değilmisin diye ne dersin .?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.