Şimdi Ara

Steam VAC Ban ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hiç hile kullanmadığım halde VAC ban yedim ticket attım açılır mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Arkadaşlar ben hiç hile kullanmadığım halde VAC ban yedim ticket attım açılır mı acaba ?

açılmaz
  • Niye açılmasın ya para veriyoruz okadar antivirüs var bilgisyarımda hemde ne hilesi anlamadım gitti.
  • Sadece sebebini açıklarlar o kadar, atılan banda hata olmadığı sürece geri dönüşleri imkansız. SteamGuard uygulaması gelmeden önce hesabımı çaldırdım ve tanımadığım bir adam yüzünden banlandım. ben bile açtıramadım ne yaptıysam.
  • Otomatik sistem işte kafasına göre banlıyor herhalde.
  • İndirdiğin bir model, kaplama, ses neyse kullandıysan vermişte olabilir.
  • Hic birsey indirmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    NİNTENDO SWİTCH ONLİNE BAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadas ne hıle var nede baska bırsey hatta daha 2 gun once steamı sıldım oyunla beraber gerı yukledım bugun wac banmıdır nedır ban yemısım nedır bu ya bende hıle falan yok ne olcak boyle ne yapmaya calısıyorlar bunlar ben anlamıyorum ya nasıl kurtarıcam bunun bı yolu yokmu haksızlık bu arkadas
  • Valve Anti-Hile
    some of your game files have been detected to have no signatures or invalid signatures.You will not be alllowed to join VAc secure servers

cs go ya girdim bu hatayı aldım ve çözdüm.
    Steam i açın cs go ya sağ tıklayıp Özellikler>yerel dosyalr>ön belliği bütünüyle doğrula
    bu işlemi yaptım oldu
  • steam güm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.