Şimdi Ara

Faceit yüzünden Overwatch ban yiyebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben hesabımda sadece Faceit oynuyorum. Rekabetçi maça girmiyorum. Bugün Faceit oyunumun ortasında oyundan atıldım ve ekranın üstünde kırmızı genel bekleme süresi yazdı. Bana bir bildirim geldi Overwatch ban yemişim diye. https://www.faceit.com/tr/players/SylvanasN Faceit profilim bu. 400 maçım var ve incelense hile kullanmadığımı anlarlar. Son 1 ayda 3 tane rekabetçi maç oynamışım fakat süresi geçtiği için demolarını indiremiyorum. Hesabım Prime değil. Anlamadığım şey resmi sunucuda oyun oynamadan nasıl ban yediğim. Profilimde kayıtlarda 1 oyun yasaklaması yazıyor ve Steam guardımın bağlı olduğu 2 hesabım daha banlanmış. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

• Bu olayın üzerine bir bardak soğuk su iyi gidecektir kardeşim. Aynı durumu bende bugün yaşadım hesap OVC ban yedi. Hatta Steam tartışmaları üzerinde hile kullanmayıp OVC ban yiyen bazı kişilerde konu açmışlar. Sanırım bir ban dalgası geldi ve kurunun yanında yaşta yanar hesabı, temiz hesaplarda maalesef banlandı. Steam Destek ile iletişime geçip durumu izah edebilirsin, ne kadar doğrudur bilmiyorum fakat geri bildirim yaptığın için hesabı incelemeye gönderiyorlar sanırım. Fakat fazla bir beklentin olmasın. VAC ban ve OVC ban konusunda katı kurallara sahipler. Ufak bir ihtimal hesaptaki banın kalkma durumu söz konusuymuş lakin benim umudum yok. 3 senedir emek verdiğim hesap yok yere çöp oldu gitti. Gerçekten hile kullanıp hala aktif bir şekilde oynayanlar varken kılını kıpırdatmayan Valve, kıytırık bir report sistemi ile cidden haklı haksız herkesin heba olmasına sebep oluyor. Ne diyelim, yazık...
  • ilk defa gördüm ovc sistemi ile faceit macından ban yemen geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitzig

ilk defa gördüm ovc sistemi ile faceit macından ban yemen geçmiş olsun
    Faceit sisteminden ziyade oyun genelinde yaşanan bir problem olduğu aşikar. Arkadaşın bahsettiği durumu yaşayan birkaç yabancı kullanıcının konularına da şahit oldum. Kimi standart MM oynarken kimi Faceit veya ESEA gibi platformlardan oynamasına rağmen OVC ban almışlar. Sanırım Valve toplu bir ban furyası başlattı ve temiz oynayanlarda nasibini aldı.
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    ya milletin o kadar emeği gidiyor yazık günah sıfırdan başlıyor bide millet

• quote:

Orijinalden alıntı: Spitzig

ya milletin o kadar emeği gidiyor yazık günah sıfırdan başlıyor bide millet
    Başıma gelen son olayı açıklayayım birde buna şaşırın Dün Overwatch ban sebebiyle destek ile iletişime geçip duruma itiraz etmiştim. Bugün ise hesapta CS:GO için ekstra bir VAC yasağı geldiğini gördüm. Adamlara itiraz ettik diye üstelemeden birde VAC ban atmışlar. Bu saatten sonra gider Zula oynarım, Wolfteam oynarım yinede CS için 1dk bile harcamam.
  • Steam hesabın vacban yemiş. Hile veya yasaklı başka bir program kullanmışsın. Başka bir açıklaması yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Pubg Steam Perma Ban
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haydaaa 😀 gülüyorum ama kötü bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanYüksel

Başıma gelen son olayı açıklayayım birde buna şaşırın Dün Overwatch ban sebebiyle destek ile iletişime geçip duruma itiraz etmiştim. Bugün ise hesapta CS:GO için ekstra bir VAC yasağı geldiğini gördüm. Adamlara itiraz ettik diye üstelemeden birde VAC ban atmışlar. Bu saatten sonra gider Zula oynarım, Wolfteam oynarım yinede CS için 1dk bile harcamam.

Alıntıları Göster
    O öyle değil kardeşim vacnetin yakaladığı hile veya benzeri yazilimlarda profilinde önce game ban(ow ban) görünür. 1 ila 5 gün sonra artık VAC ibaresini görürsün. Steam desteğe yazi yazmanla bir alakasi yok. Takip ettigim hesaplardan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.