Şimdi Ara

Cs HLDS server Kurulumunda Class C hatasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HLDS server files i indirdim (117mb) kurdum serverı kuruyorum hersey tamam ancak Serverı dısarı acamıorum Serverım ınternet uzerınde gozukuor ancak bırı baglanacagı zaman Class c Lan game hatası werıor ? neden bu hatayı alıyorum lutfen aydınlatın..

• Baglantıyı ınternet secme lan olarak göster o zaman sana verilen ıpye ye arkadaşların sorunsuz bağlanabiliceklerdir
  • Malesef İnternet Game dende Denedım sımdı sen Soledıkten sonra Landanda denedım Gırerken başkası Class c hatası werıor :s Eskıden Format atmadan once kurdugum zaman Gırılebılıordu format attım sımdı kuruorum gırılmıor :S:S:S:S
  • ARkadaslar lınk verebilirmisiniz kurulum için verirseniz sevinirim
  • Www.ultima-strike.coM da war ancak Benım sorum burda Class C hatası nasıl kurulucagı deil!. Bılen warsa lutfen paylasırsa cok sevıncm..
  • Server Sahipleri Hiç Bu class c den anlayan yokmu yardım lutfen 2 aydır bu sorunu cozemedım gıttı :s
  • class c orjinal den kaynaklanan bir sorun. arkadaşlarının girebilmesi için kurduğun serverın orjinal olması lazım. yani steam lazım.

umarım yanlış bilgi vermemişmidr.
  • aynı sorum hamachi serverlarındada oluyordu.ama bigun ben kendime yukledigim cdnin aynısını gittim kuzenime yukledim böyle class c hatası vermeden hamachi uzerinden oynamaya başladık.versiyonla alakalı birşey heralde ama tam bilmiyorum
  • Arkadaşlar forumda bi cok Server sahıbı Insanlar war kımsemı bılmıor class c hatasını hıcmı wermedı sızde benım bılgısayardamı sorun war anlayamadım.. konuyu acalı 1 ayı gectı galıba bılmıom daha tam cevabı alamadım... :s
  • bu sorunu hala çözemedimi kimseee :( hamachiden half Life nasıl oynayacazz class c hatası alıyoruzz Pleaseee yardımmmm
  • ben cozdum bu sorunu bu sorun crack sorunu yani kurdugun hlds orj deil bunun icin swsd.dll ile oynaman lazim yada mu_apache@hotmail.com u ekle

18 haziranda 2 serverla geliyoruz haziranın sonundada 3.gelecek
  • 2 kisinin server isini hallettim daha bekliyorum ama bu is illegal yollardan oluyo o yuzden pay isterim
    ekleyen eklesin class c hatasında yardıma ihtiyacı olanlar mu_apache@hotmail.com u ekleyin
  • horror ekliyorum seni de benim hamchi çalışmıyo yaw
  • Arkadasim server kurmak için hlds ye gerek yoktu cs nin için de bunun için bir yama war ama neyse sen server consoluna sv_lan 1 yazarsan Class C hatası vermeyecektir tabi arkadasının oyunu nonsteam ise. tekrar aynı hatayı alırsanda o server kurulum programını kullanma sadece c:\program files\valve içindeki hlds yi çalştır server ini ordan kur birde modemde port actınmı dicem ama server list de gözüküyosa açmışsındır heralde Kolay gelsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Arkadaşlar HLDS server files i indirdim (117mb) kurdum serverı kuruyorum hersey tamam ancak Serverı dısarı acamıorum Serverım ınternet uzerınde gozukuor ancak bırı baglanacagı zaman Class c Lan game hatası werıor ? neden bu hatayı alıyorum lutfen aydınlatın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okumasakin -- 12 Haziran 2006; 21:40:14 >

• Hamachiden oynarken C Class hatasına çözüm

http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.56-en.exe

*Hamachinin son sürümünü indirin (Herkeste son sürüm olmalı)

*Hamachiyi kurduğunuz yerde "aliases" adlı bir txt dosyası oluşturun. Dosyanın içine oynamak istediğiniz arkadaşının hamachi Ip'si ve sizin hamachi Ip'nizi yazın. (Yanyana yazın aralarında bir boşluk olsun)

Örnek: 5.65.123.11 3.1.45.42

*Sunucuyu kuracak kişi oluşturduğu dosyayı hamachi programını kurduğu dizine atsın. Hamachiyi kapatıp modeme reset çeksin. Sonra Hamachiyi yeniden açınca bağlanılabiliyor

DENEDİM ÇALIŞIYOR

• Olmuor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 25 Haziran 2006; 14:51:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Hamachiden oynarken C Class hatasına çözüm

http://files.hamachi.cc/priv/HamachiSetup-1.0.0.56-en.exe

*Hamachinin son sürümünü indirin (Herkeste son sürüm olmalı)

*Hamachiyi kurduğunuz yerde "aliases" adlı bir txt dosyası oluşturun. Dosyanın içine oynamak istediğiniz arkadaşının hamachi Ip'si ve sizin hamachi Ip'nizi yazın. (Yanyana yazın aralarında bir boşluk olsun)

Örnek: 5.65.123.11 3.1.45.42

*Sunucuyu kuracak kişi oluşturduğu dosyayı hamachi programını kurduğu dizine atsın. Hamachiyi kapatıp modeme reset çeksin. Sonra Hamachiyi yeniden açınca bağlanılabiliyor

DENEDİM ÇALIŞIYOR

senin bu yaptıgın yöntem adsl modemlerde dimi yane res attıgımızda ip miz değişecek...

• yardim edin yahu
  • Hlds de Console'a sv_lan 1 yazarsan geçer
    Ben kuruyorum fakat server list'de görünmüyor onun içine ne yapmalıyım..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.