Şimdi Ara

Cs icin kulaklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internette bir suredir Cs global offensive icin kulaklik ariyorum. Aslinda astro a50 almak istiyordum yanliz internette mikrofonu ile ilgili bir kac sorun okudum o yuzden biraz kararsiz kaldim. Ayrica amerikada bir tanidigimin olmamasida ayri bir engel gumruk de kalacagindan siparis de veremiyorum.

Benim icin onemli olan Cs de yer tayinini olabildigince dogru yapabilmek fiyati onemli degil. Kulaklik da illa mikrofon olsun falan diye bir derdim de yok.

Turkiye de satilan oyun kulakliklarindan hangisini onerirsiniz. Yada amerikada oturan ve istanbula falan gelicek olan birisi varsa a50 getiririm gelirken derse o da olur seve seve alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessman0000 -- 22 Ocak 2013; 10:16:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chessman0000

Internette bir suredir Cs global offensive icin kulaklik ariyorum. Aslinda astro a50 almak istiyordum yanliz internette mikrofonu ile ilgili bir kac sorun okudum o yuzden biraz kararsiz kaldim. Ayrica amerikada bir tanidigimin olmamasida ayri bir engel gumruk de kalacagindan siparis de veremiyorum.

Benim icin onemli olan Cs de yer tayinini olabildigince dogru yapabilmek fiyati onemli degil. Kulaklik da illa mikrofon olsun falan diye bir derdim de yok.

Turkiye de satilan oyun kulakliklarindan hangisini onerirsiniz. Yada amerikada oturan ve istanbula falan gelicek olan birisi varsa a50 getiririm gelirken derse o da olur seve seve alirim

Biraz gec oldu ama Logitech G930 oneririm su anda kullaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun onerisi
    geçen ay açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.