Şimdi Ara

CS İçin Mouse Önerisi Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla suan senin elin hemen hemen benim elimle aynı. ben arkadaşımda razer deathadder v2'yi denedim. yine kullanabılıyosun eline çok çok büyük gelmiyor ama ben kinzu alıcam. suanki mouse um kinzudan daha hafif ve daha küçük. kinzunun tam oturacagını düşünüyorum, ama kinzu Türkiye'de artık satılmıyor bulmak biraz zahmetli. yurtdışından getirten satıcılar var almak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

valla suan senin elin hemen hemen benim elimle aynı. ben arkadaşımda razer deathadder v2'yi denedim. yine kullanabılıyosun eline çok çok büyük gelmiyor ama ben kinzu alıcam. suanki mouse um kinzudan daha hafif ve daha küçük. kinzunun tam oturacagını düşünüyorum, ama kinzu Türkiye'de artık satılmıyor bulmak biraz zahmetli. yurtdışından getirten satıcılar var almak istersen..

KARDEŞ YA KİNZUDA DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE ÇOK UCUZ GELDİ BANA NEDEN ÖYLE ONUN FİYATİ ÖZELLİK YÖNÜNDEN ÇOK MU DÜŞÜK ?
  • Kinzu biraz sade ve ek tuşları yok. Ayrıca hafif ve küçük bir mouse ama kişiden kişiye değişir tabi. İstersen Kinzu'nun bir üst modeli Xai var. Kinzu'ya göre daha büyük ve ağır. Ayrıca ek tuşları da var. Özellik yönünden bakacak olursak kinzu özellikleri biraz daha az ama diğer mouselardan geriye kalır hiçbir yanı yok. Çok iyi bir mouse. Yine de karar senin. Deathadder'da alsan Kinzu'da alsan Xai'de alsan hepsi çok iyi mouselar. Ayrıca kinzu'nun beyaz scroll olanında bahsediyorum yani orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StMAKER

Merhaba arkadaşlar,ben 2-3 seney yakın bir cs 1.6 oyuncusuyum amatörlükten çıktım diyebilirim ve yavaştan ekipman dizmeye başladım şu ana kadar 7x4 cm boyutlarında bi laptop mouse unda oynuyodum ve çok büyük özellikle de şişman mouse lara pek tahammülüm yok sensitivity 3 de oynarım genelde bana iyi bi mouse önerirseniz sevinirim.Ayrıca forumda bu türk konularda ss kinzu ss xai gibi mouse ların hiç önerilmemesi dikkatimi çekti.Önerilerinizi bekliyorum..

xai, kinzu felan reklamsal sisirmelerle sponsorluklarla medyatik olan urunler...

Logitech g400 oneririm, FPS icin en ideal sensor optik...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Merhaba arkadaşlar,ben 2-3 seney yakın bir cs 1.6 oyuncusuyum amatörlükten çıktım diyebilirim ve yavaştan ekipman dizmeye başladım şu ana kadar 7x4 cm boyutlarında bi laptop mouse unda oynuyodum ve çok büyük özellikle de şişman mouse lara pek tahammülüm yok sensitivity 3 de oynarım genelde bana iyi bi mouse önerirseniz sevinirim.Ayrıca forumda bu türk konularda ss kinzu ss xai gibi mouse ların hiç önerilmemesi dikkatimi çekti.Önerilerinizi bekliyorum..

xai, kinzu felan reklamsal sisirmelerle sponsorluklarla medyatik olan urunler...

cm storm sentinel advance 5600 dpi mouse , Razer Deathadder v2,logitech g9x,ozone gaming 5k,steel series kinzu, mouse sence bunlardan hangisini tercih etmeliyim mouse pad önerisi ile yazar mısın ? mesala razer death adder şu şu mouse pad ile kullansan iyi olur gibisinden şimdiden sağolasın...

• 50 Tl bütçede A4Tech x7 sınıfı bir mouse uygun mudur ?

Para boşa gitsin istemiyorum bir çok başlıkta yazdım bunu ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: regerenist

quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

cm storm sentinel advance 5600 dpi mouse , Razer Deathadder v2,logitech g9x,ozone gaming 5k,steel series kinzu, mouse sence bunlardan hangisini tercih etmeliyim mouse pad önerisi ile yazar mısın ? mesala razer death adder şu şu mouse pad ile kullansan iyi olur gibisinden şimdiden sağolasın...

mouse pad olarak:

Razer Scrab ve Ironclad oneirirm

mouse olarak:

1. g400
    2.g500 = Deathadder v2
    3.imprator

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.